A kdopak že nám to děla ostudu
Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa
- Rumex
- pravidelný návštěvník

- Reputace: 5
Re: A kdopak že nám to děla ostudu
Zdravím,
pod článkem jsou zajímavé komentáře, sice jsem nenarazil na žádný od nějakého kapitána. Nikoho nenapadlo jestli je vůbec možné v přístavu vyčerpat tank, při ceně za noc by to měl byt standart. Vždy mi technik řek, vypluj dál od břehu a vypusť, jak dojedeš s plným tankem, zaplatíš.
Zajímalo by mě jak to řešíte ostatní a jak by se to mělo řešit atd. Díky
pod článkem jsou zajímavé komentáře, sice jsem nenarazil na žádný od nějakého kapitána. Nikoho nenapadlo jestli je vůbec možné v přístavu vyčerpat tank, při ceně za noc by to měl byt standart. Vždy mi technik řek, vypluj dál od břehu a vypusť, jak dojedeš s plným tankem, zaplatíš.
Zajímalo by mě jak to řešíte ostatní a jak by se to mělo řešit atd. Díky
- Libor
- bez hodnocení
- Reputace: 191
- Kontaktovat uživatele:
Celé je to přitažené za vlasy.
Pouští to z města, není to první případ, a takto dělají mediální aféru aby se s tím už něco začlo dělat...
Pan Jereš z Brna to nebyl a podal protest na ambasádě proti křivému nařčení:
Český majitel luxusní jachty promluvil: Popsal vypouštění fekálií do Jadranu
Podnikatel vypouštění popírá
Chorvatská média uvedla, že luxusní jachta patří českému milionáři Josefu Jerešovi. Český podnikatel z Brna, však odmítá, že by fekálie byly z jeho lodi. „Je pravdou, že tohoto dne moje loď kotvila u městského mola s dalšími cca třiceti loděmi,“ uvedl pro Blesk Jereš.
„Nevidím jediný důvod, proč bych vypouštěl obsah fekálii v marině, ještě si u toho svítil i pod vodou, seděl na lodi s přáteli (celkem 7 lidí), popíjel víno, když loď je vybavena zásobníkem na fekálie 400l, v Komiži jsme se zdrželi pouze tři dny, tudíž se tank nemohl naplnit,“ řekl pro Blesk.
Argumentuje technickými aspekty vypouštění
Podnikatel uvedl i další argumenty, proč k události tak, jak ji líčí tamní média, nemohlo dojít. „Navíc loď má výpust na levé části trupu uprostřed a je vybavená drtičem, který nedovolí vypustit do moře větší kusy exkrementu a toaletního papíru tak, jak je vidět na fotce. Takto vypuštěná fekálie do moře pochází z lodi, které mají ruční nebo podtlakový systém splachování,“ uvedl Jereš pro Blesk.
Zákony země ctíme
„Na základě toho jsme druhý den pozvali kapitána přístavu na kontrolu a sepsali s ním protokol,“ dodal s tím, že hodlá zahájit další právní kroky. Na chorvatském zastupitelství v Praze už prý podal stížnost. „Plavíme se na moři přes dvacet let a ctíme chorvatské zákony,“ uzavřel podnikatel.
Pouští to z města, není to první případ, a takto dělají mediální aféru aby se s tím už něco začlo dělat...
Pan Jereš z Brna to nebyl a podal protest na ambasádě proti křivému nařčení:
Český majitel luxusní jachty promluvil: Popsal vypouštění fekálií do Jadranu
Podnikatel vypouštění popírá
Chorvatská média uvedla, že luxusní jachta patří českému milionáři Josefu Jerešovi. Český podnikatel z Brna, však odmítá, že by fekálie byly z jeho lodi. „Je pravdou, že tohoto dne moje loď kotvila u městského mola s dalšími cca třiceti loděmi,“ uvedl pro Blesk Jereš.
„Nevidím jediný důvod, proč bych vypouštěl obsah fekálii v marině, ještě si u toho svítil i pod vodou, seděl na lodi s přáteli (celkem 7 lidí), popíjel víno, když loď je vybavena zásobníkem na fekálie 400l, v Komiži jsme se zdrželi pouze tři dny, tudíž se tank nemohl naplnit,“ řekl pro Blesk.
Argumentuje technickými aspekty vypouštění
Podnikatel uvedl i další argumenty, proč k události tak, jak ji líčí tamní média, nemohlo dojít. „Navíc loď má výpust na levé části trupu uprostřed a je vybavená drtičem, který nedovolí vypustit do moře větší kusy exkrementu a toaletního papíru tak, jak je vidět na fotce. Takto vypuštěná fekálie do moře pochází z lodi, které mají ruční nebo podtlakový systém splachování,“ uvedl Jereš pro Blesk.
Zákony země ctíme
„Na základě toho jsme druhý den pozvali kapitána přístavu na kontrolu a sepsali s ním protokol,“ dodal s tím, že hodlá zahájit další právní kroky. Na chorvatském zastupitelství v Praze už prý podal stížnost. „Plavíme se na moři přes dvacet let a ctíme chorvatské zákony,“ uzavřel podnikatel.
- tosotoso
- pravidelný návštěvník

- Reputace: 25
sedím v konobe na nabrezi na ostrove Zut, z reproduktorov konoby hra jemna ticha muzika, az kym sa z lodi s ceskou vlajkou s menom Hanka nespusti diskoteka na celu zatoku. A tak tak tu vsetci musime trpiet nechcenu diskoteku. Ak mi niekto vysvetli ako pridat fotku z mobilu, pridam aj foto, nech ich niekto spozna.
- geus
- zkušený harcovník

- Reputace: 40
Ajeeeje naka moravska homoklada krici chytte lumpa ja ne kdyz to stejne vsichni vypousti do more. A na nas tu budete kecat ze to vypoustime do Labe a he to hrooozne spatne jedno lejno za den ktere skonci v Hamburgu
Zda se ze hlavní inženýr neměl svůj den
Důležité je vědět co je standard fekál množství:
člověk/počet ho*en resp. pee splachnutí/den
400 l na 7 přátel a 3 dny, to moc nevychází

člověk/počet ho*en resp. pee splachnutí/den
400 l na 7 přátel a 3 dny, to moc nevychází

Teda to je vkus. Ty příspěvky, a zejména ten poslední, stani119 promiň, ale jsou opravdu o howně.