Charter

Zajímavosti, ceny, lokality apod. firem z oboru

Moderátoři: Pepa, david, vilma

Janík
pravidelný návštěvník
pravidelný návštěvník
Reputace: 0

Příspěvekod Janík » úte led 08, 2008 10:27 pm

Díky oběma za odpověď. Skoro si myslím, Denisi, že je to stejný AYC, vzhledem k té hlášce, že lodě mají vždy v pořádku...no a restaurace v marínách jsou příjemné tak na kávu nebo jedno točené a to jen při čekání na předání a při návratu k takovému milému chvilkovému čumění.... ale jsem rád za Skipperovu informaci, že to nejsou nějací lumpíci, dost o nich na jaro uvažuji.
Denis
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Reputace: 151

Příspěvekod Denis » úte led 08, 2008 10:56 pm

Preberanie lode bolo vždy super, nie sú malicherný, ale raz sa mi stalo že ma skasírovali za čerstvý škrábanec / hlboký/ na špici. My sme si to všimli až po vyplávaní, ale nevrátili sme sa to reklamovať práve preto, lebo som mal s nimi dobré skúsenosti. Chyba lávky. Vysvetlujem si to tak, že pri preberaní lode predo mnou si to nevšimli a pri preberaní odo mňa to už videli, tak ma skásli. Ale ináč je všetko tak ako som napísal predtým. Pri odovzdávaní lode sú velmi rýchli, upratovacia čata perfektne zorganizovaná, takže lode sú už na obed pripravené. V krvavici neviem či to bude obdobné, predsa je len personál iný. Pred tým tam bola Blu balu a ak ich AYC prebrala, tak by tam mohli byť aj tý ktorý nás vybavovali. Na nich je vidno že sú viac na juhu, boli taký trochu pomalejší, ale žovialnejší a našli si času len tak s nami pokecať, čo sa ti už v Sukošane nestane.
V krvavici by sa ti teda asi páčilo, aj keď je to nová marína má také čaro ako napr. maríny na Murteri. Ale je to šialene ďaleko.
Janík
pravidelný návštěvník
pravidelný návštěvník

Příspěvekod Janík » úte led 08, 2008 11:24 pm

Já se právě toho předávání pořád, nejsa starý praktik, dost obávám, takže si třeba nafotím některé rýhy na trupu, protáčím, co se dá apod. To se děje samozřejmě pod vlivem různých zpráv a glos, co se komu kdy stalo. Zkrátka se snažím eliminovat konflikt. Poničím li něco vlastní nedbalostí, pak je platba na místě. A nespravedlnosti těžce nesu, až se bojím od sebe neadekvátní reakce.
A ta dálka je fakt pitomá. Už jsem uvažoval o letadle, ale třeba v červnu mám jednu loď objednanou v Rogoznici a zatím není vypsaný do Splitu žádný časově a cenově přijatelný let. Třeba do Zadaru už teď lze koupit poměrně levně letenku a navíc v dobrém čase, přílet v ranném dopoledne. I úpřes dražší nákup vod a dalších věcí, je to mevídaná úspora energie. teda v mé věkové kategorii. Zvláště při cestě zpět jsem skoro mrtvý.
koudy
návštěvník fóra
návštěvník fóra

Příspěvekod koudy » čtv srp 07, 2008 9:06 pm

Ted jsem koukal po nějaké lodičce na září a docela mě zaujala Elan 333 od této společnosti. Celkem slušná cena. bez poplatků za úklid a př. motor v ceně. Jen mi je divný, že tahle společnost má skoro všechny lodě volné. Nevíte někdo co je to zač???
Konkrétně tato:/

www.yachtnet.cz/boat15194.html?sat1=122 ... 10&typid=1
skipper
pravidelný návštěvník
pravidelný návštěvník

Příspěvekod skipper » čtv srp 07, 2008 11:07 pm

V Trogiru otevřeli novou základnu, takže asi zaváděcí cena.

http://www.ayc.at/ESTART.htm :?
13paja
návštěvník fóra
návštěvník fóra

Příspěvekod 13paja » pát srp 08, 2008 12:48 pm

:? Mě ta cena připadá spíš vyšší než nižší. Loď má už něco za sebou. Trochu to kompenzuje uklid v ceně a vidím ji za 1361 Euro a ne za 1053 Euro. Není v tom nějaký šotek???
netyachtyatd
nováček na fóru
nováček na fóru

Příspěvekod netyachtyatd » sob srp 09, 2008 8:54 pm

Zavaděcí seny asi ne.
Systém charteru v CRO je následující:
automaticky pro agentury: 15%-25% + 20%-25% provize
takže jste na ceně podstatně nižšší a o to vám všem jde, nebo ne?
Takže jen jděte do těch vernostních programů..zrovna výše uvedená společnost ti dá kdnížku za korunu ale udělá tě o 1.000 éček
MartinB
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Reputace: 106

Příspěvekod MartinB » ned srp 10, 2008 11:10 pm

netyachtyatd píše:Zavaděcí seny asi ne.
Systém charteru v CRO je následující:
automaticky pro agentury: 15%-25% + 20%-25% provize
takže jste na ceně podstatně nižšší a o to vám všem jde, nebo ne?
Takže jen jděte do těch vernostních programů..zrovna výše uvedená společnost ti dá kdnížku za korunu ale udělá tě o 1.000 éček

Tak poraď jak dostat loď za až 50% ceny, všichni Ti budou vděčný.
Pokud možno nenabízej Bendu, ten má kam se podíváš špatnou pověst.
No to jsem zvědavý co z Tebe vyleze :?
Anonym
účet uživatele zrušen
Reputace: 159

Příspěvekod Anonym » pon srp 11, 2008 8:47 am

Je to nesmysl. Výkřik do tmy.
Když se budeme bavit o opravdu zavedených společnostech, žádní příštipkáři, žádné firmy "jednoho muže", můžeme si to ukázat na modelové situaci. Bavaria 40 cruiser r.v. 2008 na příští týden od společnosti Adriatic Charter.
Pokud se podívám na ceník AC, vidím že standardně ji nabízí za 2450€. Pokud se podívám na nabídku YN, vidím že ji nabízí za 2254€ . Co víc ještě dodat....

Mýlím se? Dělám něco špatně? Nebudu kontrolovat všechny lodě, nevidím důvod, ale jestli se mýlím, rád se poučím. ;)
13paja
návštěvník fóra
návštěvník fóra

Příspěvekod 13paja » pon srp 11, 2008 9:07 am

to netyachtyatd: zkus to prosím víc rozepsat. Přes veškeré moje snahy a různé způsoby jsem vymáčkl loď s max. 35% slevy z ceníkové ceny :?
freep
nováček na fóru
nováček na fóru

nika-yacht

Příspěvekod freep » ned srp 24, 2008 6:42 pm

mboban píše:Nemáte prosím někdo zkušenosti se společností NIKA YACHT. Prodávají charter pro ADRIA YACHT. Uvažuji o lodi pro příští rok a mají celkem zajímavé ceny.(http://www.nika-yacht.cz/cz/ceniky.php).
Zároveň prosím zda někdo máte zkušenosti z mariny v Kaštela u Šibeniku.

Dík

Ahoj,
také bych se rád zeptal jako mboban na zkušenosti se společností Nika-Yacht.
Zda objednání lodi přes tuto společnost probíhá v pohodě nebo jestli má někdo negativní zkušenost s touto zprostředkovatelskou firmou.

Díky Freep
mboban
návštěvník fóra
návštěvník fóra

Re: nika-yacht

Příspěvekod mboban » pon srp 25, 2008 11:53 am

freep píše:
mboban píše:Nemáte prosím někdo zkušenosti se společností NIKA YACHT. Prodávají charter pro ADRIA YACHT. Uvažuji o lodi pro příští rok a mají celkem zajímavé ceny.(http://www.nika-yacht.cz/cz/ceniky.php).
Zároveň prosím zda někdo máte zkušenosti z mariny v Kaštela u Šibeniku.

Dík

Ahoj,
také bych se rád zeptal jako mboban na zkušenosti se společností Nika-Yacht.
Zda objednání lodi přes tuto společnost probíhá v pohodě nebo jestli má někdo negativní zkušenost s touto zprostředkovatelskou firmou.

Díky Freep

Ahoj Freepe,
vzhledem k tomu, že ten dotaz byl staršího data, tak Ti mohu již napsat čerstvou zkušenost s Nika-Yacht. Loď jsem si u nich objednal na červen letošního roku do Splitu, marina Kaštela.
Krátce, absolutně bez problémů. Komunikace perfektní, odpoví na jakýkoliv dotaz okamžitě. Prodávají lodě od Adriatic Charter, a i tam velmi profi přístup. Při přejímce jsme zjistili, že nejde připojení na síťovou zásuvku, během hodiny závadu opravili. Na konci zpětné předání též bez problémů.Technik nad nahlášenou skleničkou z kuchyně jen mávl rukou.
Doporučuji :good:
freep
nováček na fóru
nováček na fóru

Příspěvekod freep » pon srp 25, 2008 5:49 pm

to mboban: Moc díky za info Freep :good:
catamaran
aktívní jachtař
aktívní jachtař
Reputace: 25
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod catamaran » ned zář 19, 2010 7:54 pm

Ahoj Kolegové jachtaři, já jsem měl lodičku od charterovky ECOS v Zadaru. Byla to Bavaria 36i a už bych si ji asi nepůjčil, byla 5 let stará a málo udržovaná. Spousty věcí na ní nefungovalo. Jinak byli maximálně vstřícní a při vrácení skoro nic nekontrolovali. Veškerý seznam charterů u nás i v zahraničí najdete na www.captain.mypage.cz
lodnikladka
návštěvník fóra
návštěvník fóra

Příspěvekod lodnikladka » pon zář 20, 2010 12:25 pm

catamaran píše:Ahoj Kolegové jachtaři, já jsem měl lodičku od charterovky ECOS v Zadaru. Byla to Bavaria 36i a už bych si ji asi nepůjčil, byla 5 let stará a málo udržovaná. Spousty věcí na ní nefungovalo. Jinak byli maximálně vstřícní a při vrácení skoro nic nekontrolovali. Veškerý seznam charterů u nás i v zahraničí najdete na www.captain.mypage.cz

Nepleť začátečníkům hlavu s veškerým seznamem charter. Už jen ten první je dost na hraně
MiraR
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod MiraR » pon říj 18, 2010 2:29 pm

lodnikladka píše:Nepleť začátečníkům hlavu s veškerým seznamem charter. Už jen ten první je dost na hraně

.

Zpět na