Predpokladam, ze nikde v charterovce se se mnou bez papiru na stole nebudou bavit...
Diky moc!
Moderátoři: MARIS, Pepa, windward, vilma
To oslovení cz zprostředkovatele je také reálné, vysvětli oč jde a v dubnu, až tam budou dělat zkoušky, tak ti tam s tvým pasem vyzvedne nový průkaz.
Toto by pro tebe asi určitě udělal např. M. H./chtěj Martina/ z dříve Sunyach nyní AZ Euro Yachting,
e-mail info@najachtu.cz www.najachtu.cz T:222781429, ralizuje tam výcvi, zkoušky a můžeš si u něho i objednat loď.
Mikulas píše:Prisel jsem o doklady a s nimi bohuzel i o kapitansky prukaz(vystaven v Chorvatsku, Zadar) Znamy mi slibil, ze mi ho necha obnovit, ale bude to nejspis az v pulce kvetna - ja bych ale rad rezervoval nejaky charter a tak by me zajimalo, jestli nemate nekdo radu jak to zvladnout driv? Slo by to postou? Popripade kam bych mohl zkusit psat maily? Kam se obratit?
Predpokladam, ze nikde v charterovce se se mnou bez papiru na stole nebudou bavit...
Diky moc!
Libor píše:Trošku se v tom neorientuješ Radku1000 Nm a další není blábol, ale týká se českého B.
Na chorvatský průkaz se nikdy praxe nevyžadovala (nemyslím teď profi papíry vyššího stupně).
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host