http://www.minitransat.cz/
Tenkle projekt mi docela unikl. Dr?ím jim palce ...
minitransat.cz/
Moderátoři: Pepa, smike, vilma
-
- Reputace: 0
To se divím, ?e ti utek. Prezentují to kde se dá. Poctivě Dan Vodička s Davidem Kří?kem v?echno objí?dějí. Byli loni na Boatu v Brně i teď v Lib?tátě. Plus v?echny mo?ný weby. Taky dlouho hledali hlavního sponzora a na?ly asi bohatého. Původně měl jet jen David Kří?ek, ale v posledním Yachting revue jsem četl, ?e jedou na soustředění do Slovinska oba a připravují se oba. Mo?ná je to jen sichr, kdyby se jednomu něco stalo. Je v tom dost peněz a sponzoři by to pak ...
-
- Reputace: 0
Vůbec jim nezávidim. Sponzorský prachy budou asi tvrdě vykoupeny. Běhat ,shánět a dělat opičky na prachatýho mecená?e, kterej bude chtít výsledky. Myslím ?e ten cirkus okolo je daleko náročněj?í ne? vlastní závod. Mo?ná, ?e se tady rodí závodníci stejný velikosti jako byl Richard Konkolski.
Přeju jim a? u? je jeden z nich daleko na moři v závodě a a? mu fouká líp ne? ostatním.
ahoj Anonym
Přeju jim a? u? je jeden z nich daleko na moři v závodě a a? mu fouká líp ne? ostatním.
ahoj Anonym
- ficcus
- zkušený harcovník
- Reputace: 39
- Kontaktovat uživatele:
Díky v?em, kteří se doká?í pod svůj příspěvek podepsat. Probíráme tady jachting a ne nic protistátního (...) Nebo mi něco uniklo? Jsem po pár deci vína asi dezorientován v souvislostech ...
Pro registrované > je celkem jednoduché za?krtnout něco v tom smyslu, ?e budu přihlá?en při ka?dé náv?těvě. Předejde se tak tím i nechtěným "anonymům".
Krásné sny.
PS: nicméně s Anonymem (viz vý?e) souhlasím:-)
Pro registrované > je celkem jednoduché za?krtnout něco v tom smyslu, ?e budu přihlá?en při ka?dé náv?těvě. Předejde se tak tím i nechtěným "anonymům".
Krásné sny.
PS: nicméně s Anonymem (viz vý?e) souhlasím:-)