Taková ta nerezová bublina připevněna na zadním koši ..
Sice by se dala pořídit smaltovaná bublina za levno f kaufu, ale na dřevo a když si představím jak mi uhlíky padaj na laminát ... 
Moderátoři: vilma, Pepa, smike

Taková ta nerezová bublina připevněna na zadním koši ..
Sice by se dala pořídit smaltovaná bublina za levno f kaufu, ale na dřevo a když si představím jak mi uhlíky padaj na laminát ... 

S )
bomba píše:Ahoj! Na www.compass24.de v oddílu pantry si možná vybereš.
Baharis píše:viděl jsem tam i grilovací desky. Jen jsou kulaté. http://www.campingcity.cz/plugins/shop/ ... .4.&page=3
Baharis píše:Ještě mě napadá, že se dost často používá grilování na kameni.
Orig je nějaký lávový, ale byl jsem už i na grilování, kde se na venkovním grilu použil kousek leštěné žuly (z hrobu?) a jen karboflexkou vybrousil po obvodě drážku na odtok tuku a šťávy...
Jinak staré litinové tály z kamen mám také.
bomba píše:Ahoj! Alffo ted sem tu našel něco jako ukazuje Halladin ma to rozměry 38-39-2,5 cm,je to z litiny váží to 6,0 kg a stojí to 47,50 E

mikiviki píše:Kde by se dal sehnat plynový gril, takový jaký maj amerikánci na zadních koších svých lodí ?Taková ta nerezová bublina připevněna na zadním koši ..
Na lodi som mal niečo podobného,ale na uhlie a predal som to,bo s tým bolo na lodi viac trampot ako osohu.Budúci gril bude určite plynový.I keď tie ryby sú určite chutnejšie na dreve. 

tataS píše: viděl jsem něco co
by vás mohlo zajímat na http://www.hawaiian.cz v příslušenství ke grilům. Stojí 990 Kč a je to obdélník asi 25x50 cm. Přesná míra tam není a na firmě jsem nikoho nenašel. Jsou z Roudnice nad Labem.
alffa
mikiviki píše:Kde by se dal sehnat plynový gril, takový jaký maj amerikánci na zadních koších svých lodí ?Taková ta nerezová bublina připevněna na zadním koši ..

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host