SETKÁNÍ JACHTAŘŮ MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE

Setkání, regaty, výstavy a akce pořádané v souvislosti s jachtingem

Moderátoři: MARIS, Pepa, vilma

Libor
bez hodnocení
Reputace: 174
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Libor » sob dub 01, 2006 1:30 pm

Opět jedna výborná akce o které jsem se dozvěděl od Pepy Dvorského, který by tam také měl být. Je to o týden dříve ne? jsme planovali na Hartě. Myslím si, ?e nebude od věci se tam sejít (alespoň ti, kteří nemů?ou přijet následující víkend na Hartu). Já se tam chystám u? vzhledem k obsahu a také je to ná? "revír", kde bych se rád poznal s ostatními. Navíc jsem poznal jaké je podobné (vět?í) setkání v Lib?tátě, které mě nadchlo. Dejte vědět v?ichni co se tam chystáte jet!

aktualizováno: Čt, 30.březen 2006 09:40

Tradiční setkání příznivců jachtingu a v?ech, kdo se chtějí o tomto sportu něco dozvědět se uskuteční v sobotu 22.4.2006 v Kulturním a informačním centru (KIC) Sně?enka obce Sedlnice. Začátek ve 14:00 hodin.

Dovolujeme si Vás pozvat na tradiční setkání příznivců jachtingu a v?ech, kdo se chtějí o tomto sportu něco dozvědět , které se uskuteční v sobotu 22.4.2006 v Kulturním a informačním centru (KIC) Sně?enka obce Sedlnice. Začátek ve 14.00 hodin.
Pro ty, kteří nevědí kam jít uvádíme navigační údaje: okres Nový Jičín, 49°39,561´N / 18°05,202´E.

Program:

1. Úvod (Skalík)
2. Novinky z ČANY, Legislativní po?adavky na rekreační plavbu v Slovinsku, Chorvatsku, Černé Hoře a Albánii (Kundrata)
3. Námořní jachting na Slovensku, mo?nosti přepravy lodí po řece Dunaj (Kotlárik M.)
4. Z historie na?ich lodí ? S/Y Skarab (Libosková)
5. Tall ships Race, Padesáté výročí tohoto ?Závodu velkých plachetnic? (Dvorský)
6. Stavba a první plavba plachetnice Victoria (replika Magalhaesovy lodi) z pohledu posádky (Kuchejda,Ne?vara)
7. Zá?itky z plaveb - volné promítání doručených filmů, občerstvení zaji?těno.

NA VA?I ÚČAST SE TĚ?Í POŘADATELÉ !

Informace:

Součástí KIC Sně?enka je audiovizuální technika (mo?no pořídit videozáznam), restaurace, ?atna, turistická ubytovna.
Prodej novinky na kni?ním trhu ? ?Idioti na plavbě kolem světa? ? 1. plavba lodi Victoria.
Burza pro zúčastněné - formou vývěsky, (nabídky plaveb, součásti vybavení lodi, literatura apod.)
Prezentace firem: Mo?nost umístění propagačních tiskovin v předsálí KIC.
Informace na www.rollami.cz nebo u ing. Syrovátky, tel. 603 279828.
Mapka místa setkání:
http://www.rollami.cz/sedln/mapa.jpg

Doprava:
Autobus: Ostrava- Sedlnice, odj. ÚAN Ostrava 11:35 h, příj. 12:25 h.
Vlak: Studénka - Veřovice, příjezd do Sedlnice 11:12 - 12:20 - 13:12 - 14:20 - 15:12 atd. ).

Vstupné na akci: 75,- Kč

Ubytování:
Mo?no zajistit předem na turistické ubytovně v místě konání, - cena: 200,- Kč/lů?ko /den. Pokoje jsou dvoulů?kové, pětilů?kové, devítilů?kové. Sprchy a WC společné, novostavba.

Zpět na