Orlík
Moderátoři: Pepa, david, vilma
- Josef
- pravidelný návštěvník
- Reputace: 3
Ještě se dá spouštět na Trhovkách u Sporthotelu za stejných podmínek jako v YC Barrandov. V jakým stavu je skluz to nevím.
Další místo je přímo proti zámku Orlík, je tam nějaký jachtklub a tábořiště (je to na pravém břehu) Mají skluz, ale s dost blbou zatáčkou přímo u vody. Podmínky spouštění bohužel neznám.
Další místo je přímo proti zámku Orlík, je tam nějaký jachtklub a tábořiště (je to na pravém břehu) Mají skluz, ale s dost blbou zatáčkou přímo u vody. Podmínky spouštění bohužel neznám.
- Charlie
- zkušený harcovník
- Reputace: 18
- Kontaktovat uživatele:
Proti zámku byl jacht klub Blovice, ale tam je to tak na menší lodě, sjezd je vydlážděn kameny, do zatáčky a dost příkrej. Navíc příjezd je tam nic moc, co je odbočka k Radavě, tak se musí jet rovně a tam je celkem blbá cesta, hrbatá, z kopce dolu a samá zatáčka, pak už je to ok až k tomu sjezdu.
Radava je ke spouštění dobrá, správce celkem v pohodě, záleží ale jakou má náladu. Nevím o nikom, kdo by tam měl problém se spouštěním. Ale zátoka s tou pláží je označena plavebními znaky zákaz proplutí a bójí, takže tam defakto lodě nemají co dělat. Ale moc se to tam neřeší, jak bylo psáno nejlepší je to tam ráno, u hospody se na place nechá postavit stěžeň na rovině (u menších lodí, u větších ho stavějí v kopci na pláži, aby mohli z cesty tahat za lano a zvednout ho) a pak se do vody nechá zajet i se stěžněm.
A s motorákama a i někteří hausbotáři co jdou k Bohoušovi do hospody tam vědomě vjíždí do zákazu na pláž (hlavně že mě na to jeden z nich upozorňuje že se tam nesmí (a to jsem stál před značkou) a sám tam pak zajíždí.
A ještě je označený sjezd do vody plavebním znakem u kempu Bor v té zátoce, le netuším jak to tam vypadá, kdyby s ním měl někdo zkušenosti, budu rád za každé info, zřejmě v té zátoce budu mít bóji, tak bych tam nemusel doplouvat až z Radavy.
Radava je ke spouštění dobrá, správce celkem v pohodě, záleží ale jakou má náladu. Nevím o nikom, kdo by tam měl problém se spouštěním. Ale zátoka s tou pláží je označena plavebními znaky zákaz proplutí a bójí, takže tam defakto lodě nemají co dělat. Ale moc se to tam neřeší, jak bylo psáno nejlepší je to tam ráno, u hospody se na place nechá postavit stěžeň na rovině (u menších lodí, u větších ho stavějí v kopci na pláži, aby mohli z cesty tahat za lano a zvednout ho) a pak se do vody nechá zajet i se stěžněm.
A s motorákama a i někteří hausbotáři co jdou k Bohoušovi do hospody tam vědomě vjíždí do zákazu na pláž (hlavně že mě na to jeden z nich upozorňuje že se tam nesmí (a to jsem stál před značkou) a sám tam pak zajíždí.
A ještě je označený sjezd do vody plavebním znakem u kempu Bor v té zátoce, le netuším jak to tam vypadá, kdyby s ním měl někdo zkušenosti, budu rád za každé info, zřejmě v té zátoce budu mít bóji, tak bych tam nemusel doplouvat až z Radavy.
Naposledy upravil(a) Charlie dne pát říj 31, 2008 9:26 pm, celkem upraveno 1 x.
- Charlie
- zkušený harcovník
- Reputace: 18
- Kontaktovat uživatele:
halladin píše:Že by tohle ?
http://hotels-czechrepublic-en.globalho ... 998en.html
Ale číslo neexistuuje..
Tohle je Hotel Radava, dnes se to snad jmenuje Hotel Yacht Klub Radava, snad mi do budoucna měli mít i mola ke kotvení. Ten hotel je až nad kempem, na úrovni kempu Velký Výr, ten je přes vodu
- Achlamarin
- návštěvník fóra
- Reputace: 0
- Josef
- pravidelný návštěvník
- Reputace: 3
Ahoj Fine.
Čilo, které jsi zde uveřejnil je na chatovou osadu a karavany k pronajmutí, nikoliv však na kemp se zmíněnou pláží,která je před hospodou u "Bohouše". Zrovna na tomto čísle mi odmítli sdělit číslo na správce kempu, kde se normálně táboří ve vlastních stanech nebo karavanech.
Obě rekreační zařízení spolu sousedí, ale jak se zdá, každé má jiného majitele.
Čilo, které jsi zde uveřejnil je na chatovou osadu a karavany k pronajmutí, nikoliv však na kemp se zmíněnou pláží,která je před hospodou u "Bohouše". Zrovna na tomto čísle mi odmítli sdělit číslo na správce kempu, kde se normálně táboří ve vlastních stanech nebo karavanech.
Obě rekreační zařízení spolu sousedí, ale jak se zdá, každé má jiného majitele.
- Finn
- aktívní jachtař
- Reputace: 16
Ahoj Josefe,
tak to se omlouvám, ještě že si mě na to upozornil. Měl sem ho uložený v tel. ale nepoužil sem ho. Ještě se podívám v autě, jestli nemám někde účet z kempu, tam by to číslo mohlo být. Vím že sem tam platil jen za parkování auta s vlekem a bylo to za pět dní strašně málo, tuším tak 200 - 300,- Za spuštění a vytažení lodě nic.
Hospodskej Bohouš říkal, že lidi do kempů jezdí míň jak dřív a na Radavě bylo taky volno, takže se přetahujou o každýho zákazníka. Tím pádem tam asi nebude ani příští rok problém se spouštěním a parkováním. Jinak když pojedu na Orlík, zas zajedu na Radavu, byl sem tam moc spokojenej a navíc u Bohouše bylo taky moc příjemně.
tak to se omlouvám, ještě že si mě na to upozornil. Měl sem ho uložený v tel. ale nepoužil sem ho. Ještě se podívám v autě, jestli nemám někde účet z kempu, tam by to číslo mohlo být. Vím že sem tam platil jen za parkování auta s vlekem a bylo to za pět dní strašně málo, tuším tak 200 - 300,- Za spuštění a vytažení lodě nic.
Hospodskej Bohouš říkal, že lidi do kempů jezdí míň jak dřív a na Radavě bylo taky volno, takže se přetahujou o každýho zákazníka. Tím pádem tam asi nebude ani příští rok problém se spouštěním a parkováním. Jinak když pojedu na Orlík, zas zajedu na Radavu, byl sem tam moc spokojenej a navíc u Bohouše bylo taky moc příjemně.
- Achlamarin
- návštěvník fóra
letecke fotky
Je to rozhazene, za to foky jsou to paradni. Nemas i nejake letecke fotky Slap?
- bobes
- aktívní jachtař
- Reputace: 6
Re: letecke fotky
ninja píše:Je to rozhazene, za to foky jsou to paradni. Nemas i nejake letecke fotky Slap?
Doufám, že příští rok jedete na Orlík s náma. V obvyklou dobu tj. po "Vánočce". Pozdravuj Julču a Saláta.
- Povetron
- nováček na fóru
- Kontaktovat uživatele:
Koukam, koukam, kde a od koho se tu objevily moje fotky. Orlicke fotky (upresnim z kvetna 2008) jsou moje, zadny Bomba, autorem jsem ja=Povetron, moje skutecne jmeno je na kazde fotce vpravo dole
. Vltavu mam nafocenou kompletne v usek Zbraslav - Zvikov, dale k Budejovicim se chystam pristi rok. Letos jsem stihl nafotit jeste Lipno. Momentalne pracuji na www.jirkajirousek.com , tam zatim nic moc neni, ale ostruvek Tajvan letecky uvidite. Tak at se vam libi. A me dost mozna potkate na Orliku na lodi
Jirka (Povetron)

- Strycek_Bidlo
- zkušený harcovník
- Reputace: 8
- Kontaktovat uživatele:
Áááá, to znám
V novinách se objeví moje fotografie a pod ní je napsáno Zdroj: Internet :evil:
Na cizích stránkách většinou ani to ne, a to mají ještě tu drzost, že si je ani nepřetáhnou a vkládají do svých stránek přímo adresy fotek, které se pak tahají z mého serveru...
Taky už si na fotky vkládám copyright, od té doby co jsem si pořídil slušnej foťák. Teda né že by to nějak výrazně pomohlo, jak je vidět i v tomhle případě
No tak vyčórovat cizí fotky by Bomba uměl, třeba se časem naučí je i vkládat

V novinách se objeví moje fotografie a pod ní je napsáno Zdroj: Internet :evil:
Na cizích stránkách většinou ani to ne, a to mají ještě tu drzost, že si je ani nepřetáhnou a vkládají do svých stránek přímo adresy fotek, které se pak tahají z mého serveru...
Taky už si na fotky vkládám copyright, od té doby co jsem si pořídil slušnej foťák. Teda né že by to nějak výrazně pomohlo, jak je vidět i v tomhle případě

No tak vyčórovat cizí fotky by Bomba uměl, třeba se časem naučí je i vkládat