ano je to tak 300,- v jednom směru, byl jsem tam a je to tak, ale parkoval jsem mimo areál, parkovat uvnitř = další peníze
A já blbec se snažím lidem vysvětlovat, že jachting není jenom pro milionáře.
Moderátoři: Pepa, david, vilma
Olda píše:Nabídka pro víkendové návštěvníky Orlíka:
500,- Kč za 2x použití náplavky (dolů a nahoru), parkování auta a vleku na dva dny.
To už vypadá lépe pro nás chudé co provozujeme milionářský sport. Dík.
A co když bych přijel na 14 dní s parkováním, to by sleva nebyla?
Charlie píše:YC Barrandov
Spouštění a vytahování lodí:
300,- Kč za použití cesty v jednom směru (spouštění nebo vytažení) vlastním vozem, ubytovaní mají slevu 50%
500,- Kč za vytažení nebo spuštění naším vozem
(pouze ve vypsaných, nebo předem domluvených termínech)
50,- Kč za každý započatý den za parkování vleku nebo auta
Nabídka pro víkendové návštěvníky Orlíka:
500,- Kč za 2x použití náplavky (dolů a nahoru), parkování auta a vleku na dva dny.
Na sjezd do vody nebudou puštěna vozidla u nichž je předpoklad, že ve vztahu k hmotnosti lodě manévr nezvládnou!!
Takže kdo jede na víkend, má to komplet za 500Kč
Charlie píše:Tak včera jsme spouštěli v Barrandově. Přijeli jsme přes Autokemp Velký Vír (odbočuje se ještě před Kožlím), až do kempu slušná cesta, z kempu k náplavce už je to horší, ale dá se dobře projet. Nejdříve je třeba zastavit před bránou a dojít si do restaurace YC Barrandov pro klíče, je třeba jít pod bránu po cestě dolů k chatkám, tam je taková pěšina do lesa a vyjde se u vjezdu do YC a pak s klíčema tou samou cestou zpět. Pak projet bránou a na místě kde parkují vleky se se soupravou otočit, nejlepší je se točit do prava a pak zcouvat po betonové cestě do vody, je to celkem z kopce a do zatáčky, ale dá se to v klidu. Betonová cesta je skutečně pěkná a vede až do vody, takže vlek je pořád na tvrdém podkladu. Je to asi nejlepší sjezd do vody co na Orlíku je a ty 300Kč za to opravdu stojí!!
A přiznejte se, kdo jsme měl včera vypůjčenou na Orlíku Vivien a stál mi uvázanej u bóje??
A ještě poznámka k Orlíku, na orlíku pokud vím nejsou žádné bóje určené k volnému kotvení, všechno je to soukromé a vázané na danou loď která tam to místo má - bývá vyznačeno její registrační číslo na bóji !!!
Charlie píše:Jenže na Radavu tě v sezoně nepustí, je tam zákaz. Proto jsme jeli do Barrandova. Při spouštění spojky netřeba, na vytahování je to horší, je to kopec. Já tam couval se 7,5m vleku + Nissan Navara, takže celkem dlouhá souprava a šíře 2,5m a v pohodě se tam sjelo, chce to pomalu, pak to jde dobře.
halladin píše:Je tam zákaz vplutí do zátoky, ale ráno nebo večer se tam po dohodě spouštět smí.Samozřejmě ne tehdy, když je pláž plná lidí. Problém na Barandově je, že je tam zatáčka pokud najedeš mimo beton , do svahu, a musíš s vlekem nahoru... Ale věřím, že pokud někdo s vlekem opravdu umí, jde to. OVšem pokud někdo používá lodní vlek jednou, dvakrát za sezónu.......
PL píše:...provozuje toto molo firma Yacht servis spol. s r.o. Byl jsem se tam podívat, ale nikde nikdo a firmu tohoto jména nezná ani internet, ani obch.rejstřík.Díky. P.L.
Charlie píše:halladin píše:Je tam zákaz vplutí do zátoky, ale ráno nebo večer se tam po dohodě spouštět smí.Samozřejmě ne tehdy, když je pláž plná lidí. Problém na Barandově je, že je tam zatáčka pokud najedeš mimo beton , do svahu, a musíš s vlekem nahoru... Ale věřím, že pokud někdo s vlekem opravdu umí, jde to. OVšem pokud někdo používá lodní vlek jednou, dvakrát za sezónu.......
No já vlek používám dvakrát za sezonu, jednou na vodu a jednou z vody Na Radavu v sezoně tě nepustí správce s lodí vůbec do kempu, píše se tu o tom o nějaké příspěvky výš, mi spouštěli vždycky na Radavě, ale letos už to nejde, leda před sezonou, ale to bylo na nás brzo.
Pavel63 píše:Davide, při vší úctě - nechci citovat Colreg nebo pravidla pro vnitrozemské vodní cesty - Pavel.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů