halladin píše:A ještě drobná poznámka pro jachtařské návštěvníky Velkého Víru.
Pro přistání je rezervována nejvnitřnější část zátoky.
halladin píše:Nikdo kotevní místa nepronajímá, takže nikdo nemá důvot dělat rezervace
Tak jak to je
Moderátoři: Pepa, david, vilma
halladin píše:A ještě drobná poznámka pro jachtařské návštěvníky Velkého Víru.
halladin píše:Nikdo kotevní místa nepronajímá, takže nikdo nemá důvot dělat rezervace
Jirka_TEC_Tce píše:halladin píše:A ještě drobná poznámka pro jachtařské návštěvníky Velkého Víru.
Tak jak to je
Charlie píše:Co si na Orlíku půjčujete lodě, mají vůbec ve výbavě kolík, kladivo a kotvu?
JaOCZ píše:Jak je videt na Orliku? Slapy u hraze docela slusne, na sose sv. Jana Nepomuckeho cca 4 m.
Clouseau píše:JaOCZ píše:Jak je videt na Orliku? Slapy u hraze docela slusne, na sose sv. Jana Nepomuckeho cca 4 m.
No, to by nám mohl říct shooter - jak hluboko jsi pro tu kotvu byl a jak daleko tam cca bylo vidět?
Já když byl minulý týden na Spálence, tak nahoře bylo vidět úžasně - tak tři metry, možná i víc.
Dole, u hájovny v 22 metrch to bylo horší..tak dva :
Charlie píše:No nevím, bez kotvy si to moc nedovedu představit, mám cca 10kg danfort a dobré, se závažím jsem to zkoušel, ale loď si ho tahala po dně jak potřebovala. A být na noc bez kotvy, no není nic lepšího než narážet kýlem do dna
Odesláno z mého D6503 pomocí Tapatalk
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů