Ahoj v?em, kdo sem nahlédnete
Jsem Tom, mám rád jachting. Věnuji se mu 15 let a rád bych Vám předal pár zku?eností z tohoto prastarého lidského umění. Formou výukových a kondičních plaveb. Chci oslovit hlavně lidi co s jachtingem teprve začínají, nebo jachtaře, kteří si chtějí osvě?it dovednosti kdysi získané a kapitány s čerstvým patentem, kteří se chystají na svou první plavbu po moři s posádkou.
Případné dotazy rád zodpovím.
ahoj
Tomá?
informace - nabídka kondičních plaveb
Moderátoři: MARIS, Pepa, vilma
-
- Reputace: 0
- ZdendaZ
- návštěvník fóra
YachtSport
Slu?eb yacht sportu jistě vyu?iji jak ke kondičním plavbám tak i k pronájmu plachetnice na toto léto. Líbí se mi na nich velmi ochotný přístup a slu?né ceny za pronájmy. Mají velmi příjemné jednání! Harta je moc pěkné místo a díky bohu to není taková "dálnice" jako jsou třeba Slapy! Podle fotek se mi opravdu moc líbí a věřím, ?e se tam budu v?dy rád vracet a to i později se svou vlastní lodí!
S pozdravem Zdenda
S pozdravem Zdenda
-
-
- ZdendaZ
- návštěvník fóra
Re: informace
Astronavigace by se dala pojmout i jako skupinová výuka, jistě bych se taky účastnil.
- kaplik
- návštěvník fóra
- Reputace: 1
Zacinam ...
.... hledam nekoho, kdo by vzal zacatecnika na palubu a zasvetil ho do taju yachtingu.
Kaplik, Olomouc
Kaplik, Olomouc
- ZdendaZ
- návštěvník fóra
Re: informace
Ahoj kapliku.
Pokud nenajde? dobrovolníka co tě to naučí, tak zkus yachtsport na Slezské Hartě - www.yachtsport.wz.cz. Nebo se s náma vydej v srpnu na závody Cutty Sark, je to na moři. Bere i začátečníky (taky jsem zelenáč). Ale to vyjde dosti draho. Kdy?tak se ozvi na ICQ
Pokud nenajde? dobrovolníka co tě to naučí, tak zkus yachtsport na Slezské Hartě - www.yachtsport.wz.cz. Nebo se s náma vydej v srpnu na závody Cutty Sark, je to na moři. Bere i začátečníky (taky jsem zelenáč). Ale to vyjde dosti draho. Kdy?tak se ozvi na ICQ