Chemická čistička?
Moderátoři: Pepa, smike, vilma
-
- nováček na fóru
- Reputace: 0
Chemická čistička?
Nevíte někdo kde lze pořídit chemickou čističku na vodu? Chci realizovat bydlení na Vltavě a myslím si, ?e se neobejdu bez chemické čističky vod.Díky Pavel
Re: Chemická čistička?
Pavel píše:Nevíte někdo kde lze pořídit chemickou čističku na vodu? Chci realizovat bydlení na Vltavě a myslím si, ?e se neobejdu bez chemické čističky vod.Díky Pavel
Pokud potřebuje? to, co co si myslím, podívej se sem. http://www.sts-slovacko.cz/ Sly?el jsem, ?e dělají dobré věci a taky nějaké malé, pro cca čtyři obyvatele.
Pokud by jsi potřeboval něco vysvětlit nebo uvést, tak tam mám osobní kontakty
Naposledy upravil(a) Anonym dne pát kvě 19, 2006 9:02 pm, celkem upraveno 1 x.
-
- nováček na fóru
Baharis píše:Pavel píše:Nevíte někdo kde lze pořídit chemickou čističku na vodu? Chci realizovat bydlení na Vltavě a myslím si, ?e se neobejdu bez chemické čističky vod.Díky Pavel
Pokud potřebuje? to, co co si myslím, podívej se sem. http://www.sts-slovacko.cz/ Sly?el jsem, ?e dělají dobré věci a taky nějaké malé, pro cca čtyři obyvatele.
Pokud by jsi potřeboval něco vysvětlit nebo uvést, tak tam mám osobní kontakty
Děkuji za typ, ale příde mi, ?e tohle jsou čističky pro čistění agresivních látek v provozovnách jako je malý autoservis atp. Určitě jsou učinné, ale pro moji potřebu naddimenzované.
- ZdendaZ
- návštěvník fóra
Ty jsi ten s tím houseboatem viď? Jak ti to nakonec dopadlo? Bude to v Praze realizovatelný?
-
- nováček na fóru
ZdendaZ píše:Ty jsi ten s tím houseboatem viď? Jak ti to nakonec dopadlo? Bude to v Praze realizovatelný?
Jo jo jsem to ja, jestli vse klapne coz je z 99procent jisty tak v cervenci bydlim na Cisarsky louce...pak se muzes stavit juknout.....
-
- nováček na fóru
Baharis píše:No, co jsem o tom sly?el, mají typy pro malé rodinné domky. To co tam uvádějí jsou asi maxima, čeho to je schopné. Mo?ná, spí? ne? jednoduchý popis by bylo lep?í si o tom popovídat. Znám se léta z vodáckého oddílu s Radkem Jano?kem. Jak jsem psal, mů?u tě uvést. Je to na tobě.
Dekuji, jestli je mozne poskytnout spojeni na toho cloveka budu rad. Pavel
pred 2 roky jsme chteli koupit na chalupu malou cisticku (jen pro chalupu - 4 osoby) a bylo s tim neuveritelne mnozstvi papirovani a behani po uradech. System nepamatoval na male cisticky a rizeni bylo stejne jako u velke cisticky odpadnich vod pro cele mesto. Vyjadroval se k tomu kazdy urad od hygieny, povodi az po hasice... Hruza.
- ZdendaZ
- návštěvník fóra
Ahoj Pavle,
děkuju za pozvání, přijedu se podívat moc rád:)!
Zdenda
děkuju za pozvání, přijedu se podívat moc rád:)!
Zdenda
Čistička
Pavel píše:Dekuji, jestli je mozne poskytnout spojeni na toho cloveka budu rad. Pavel
Ahoj.
Tak jsem volal tomu mému známému. Je momentálně práce neschopen a asi je?tě dlouho bude. Odkázal mě na vedoucího obchodu, pana Haltmara, je to ochotný člověk, který o čističkách ví úplně v?e. Tel.:420 777 258 131, mail: obchod@sts-slovacko.cz
Ale je?tě říkal, ?e čističky (aspoň jejich) musí být zabudované v zemi, v nezámrzné hloubce. Tak ti nevím, jestli to bude pro tvé potřeby reálné.