Výstava vo Fridrichshafene
Moderátoři: Pepa, smike, vilma
- Denis
- zkušený harcovník
- Reputace: 152
Výstava vo Fridrichshafene
Niekedy v septembri-září je na Boodamsee pekná výstava lodí. Ideme do kempu aj s bicyklami. Tak 3-4 dni. Pridá sa niekto?
- Denis
- zkušený harcovník
Re: Výstava vo Fridrichshafene
Od 23.09 do 1.10. http://www.interboot.de/html/de/ Výlet to bude pekný. Aj na motorke. Kemp je tradične dobrý. pekné socialky, na brehu jazera, kúsok od trajektu. 1.deň výstava, 2. deň bicyklom Nemecké pobre?ie, 3. deň ?vajčiarske pobre?ie a odtial rovno do Chorvatska na loď.
- Denis
- zkušený harcovník
Bodensee, Bodensee, nie Bodamsee ! Termín sa blí?í. Nikto sa nepridá? Ideme 3 autá.
- Denis
- zkušený harcovník
Ideme v piatok, sobota, nedela a pondelok. Ak bude tento tý?deň pr?a?, pôjdeme asi na budúci, ak by aj vtedy pr?alo, tak ideme na skrátenú verziu bez bicyklov.
- Denis
- zkušený harcovník
Keby som bol, tak podám hlásenie. Dohodli sme sa s kamaratom, že s ekonomických dôvodov pôjdeme jedným autom, jeho. Na poslednú chvílu zistil, že nejde. Ja som musel s mojím na garančku a s 3 mm dezénom na gumách som si netrúfal. U nás je výška dezénu min. 2 mm, ale v D neviem. No a keď som to na záver výstavy všetko postíhal, tak už v nemecku pršalo. Boli sme pripravený do kempu, ale v takom počasí, to už nie je na nás.
Od Tulnu sa líši už tým, že lístok si kupuješ vo vstupnej hale. Výstava sa koná aj na vode, je možnosť zúčastniť sa exhibičných jázd. Na vode bola aj výstava oldtimerov, súkromných lodí z Boodensee. Škoda, že mi nefunguje galéria, dal by som nejaké foto. Vystavovali tam napr. repliku vikingskej lode aj so zabudovaným motorom, čiže nielen nostalgia. Alebo tam bol Folkeboot, čo na iných výstavách nevidíš. Je to velmi bohatá časť európy a vidno to aj na výstave, Tuln je tak trochu vidiecky, selský, holt rakúsky sedláci. Ale bodaj by sme mali u nás takú výstavu. Aj Tuln je dobrý.
Od Tulnu sa líši už tým, že lístok si kupuješ vo vstupnej hale. Výstava sa koná aj na vode, je možnosť zúčastniť sa exhibičných jázd. Na vode bola aj výstava oldtimerov, súkromných lodí z Boodensee. Škoda, že mi nefunguje galéria, dal by som nejaké foto. Vystavovali tam napr. repliku vikingskej lode aj so zabudovaným motorom, čiže nielen nostalgia. Alebo tam bol Folkeboot, čo na iných výstavách nevidíš. Je to velmi bohatá časť európy a vidno to aj na výstave, Tuln je tak trochu vidiecky, selský, holt rakúsky sedláci. Ale bodaj by sme mali u nás takú výstavu. Aj Tuln je dobrý.