Víkend na Hartě září 2006
Moderátoři: Pepa, smike, vilma
- Finn 470
- nováček na fóru
- Reputace: 0
Víkend na Hartě září 2006
Tak jsem si pronajal od Tomáše Svobody od pátku 1.9. do neděle 3.9. malou kajutovku a projel si celou Slezskou Hartu.
Byl jsem zde poprvé a musím říct, že jsem byl nadšen. Jak s vodou, pěknými a klidnými místy na přespání v lodi, tak s přístupem Tomáše k zákazníkovi. Určitě se sem příští rok aspoň na víkend vrátím. Kdo tam ještě nebyl - doporučuji.
Byl jsem zde poprvé a musím říct, že jsem byl nadšen. Jak s vodou, pěknými a klidnými místy na přespání v lodi, tak s přístupem Tomáše k zákazníkovi. Určitě se sem příští rok aspoň na víkend vrátím. Kdo tam ještě nebyl - doporučuji.
-
Re: Víkend na Hartě
Má? papíry VMP nebo to byla plachetnička,kde je mít nemusí??Zajímalo by mě,kolik je na té malinké místa na spaní,měl jsi i mapu a co záchody?
- Finn 470
- nováček na fóru
Na tuhle nejsou papíry potřeba, nakonec tady http://www.yachtsport.cz/ jsou Tomá?ovi stránky, přes které jsem si loď objednal. Mapa je v lodi a záchody mimo loď.
- Finn 470
- nováček na fóru
Re: Víkend na Hartě
Jo, je?tě jsem zapomněl - pro dva je místa na spaní dost.
- Libor
- bez hodnocení
- Reputace: 191
- Kontaktovat uživatele:
Re: Víkend na Hartě září 2006
Finn 470 píše:Tak jsem si pronajal od Tomáše Svobody od pátku 1.9. do neděle 3.9. malou kajutovku a projel si celou Slezskou Hartu.
A kdy se tedy chystáš letos? Opět až v září? Nebo dříve? To bych tam mohl být s lodí, cca od začátku srpna.
Finn 470 píše:Na tuhle nejsou papíry potřeba, nakonec tady http://www.yachtsport.cz/ jsou Tomá?ovi stránky, přes které jsem si loď objednal. Mapa je v lodi a záchody mimo loď.
co to je za lod, ze na to nepotrebujes papiry ? vmp je potreba uz pro lode s plochou plachet od 12 m2 vyse
- Finn 470
- nováček na fóru
Libor
Určitě přijedu dřív než v září, ale termín sem si ještě neurčil. Některej víkend v srpnu by to mohlo být reálný, tak ve druhé půlce měsíce. Nějak z kraje měsíce chci jet na Balt a potom by to šlo. Vzal bych si na Hartu asi Finna. Jinak jezdím každej víkend na Křetínku do Letovic, tam je můj domovskej jachťák, mám tam "470ku" Kajutovku nemám. Tento víkend jsem byl tento rok poprvé na vodě na Křetince.
- Libor
- bez hodnocení
- Reputace: 191
- Kontaktovat uživatele:
Re: Víkend na Hartě září 2006
Finn 470 píše:Tak jsem si pronajal od Tomáše Svobody od pátku 1.9. do neděle 3.9. malou kajutovku a projel si celou Slezskou Hartu.
A jak letos?
Neviděl jsem tě, ani jsi nepsal, že zase přijedeš....
- Finn
- aktívní jachtař
- Reputace: 16
Letos jsem na Hartě ještě nebyl, byl jsem s Tomášem na Baltu ale pořád doufám, že se počasí ještě zlepší a na některý víkend tam přijedu aspoň s Finnem. Býval bych přijel na regatu, která vám tam moc nevyšla, asi před čtrnácti dny, jak mi psal Tom, ale to jsme měli taky zrovna dvoudení regatu v mém domovském jachťáku. Nám teda kromě první poloviny první rozjížďky foukalo pěkně.