Ahoj,máte někdo další zkušenosti s touto firmou? Na mě totiž zapůsobili dobře,jek v jednání,tak co se cen týká.
Nabídli mi slevu na komplet(člun a motor),který tak vychazí o 4 tisíce levněji oproti všem ostatním prodejcům,kteří jej mají v akci.
Dále taky grátis záběhovou a posezonní prohlidku. Nemůžu se ale rozhodnout,který komplet to bude,tak mi řekli,že není žádný problém to vyzkoušet,že se mám stavit v dubnu a projedeme to.
Z tohoto mi příjdou jako solidní firma.
Navysport Ostrava
Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa
- pivovarnik
- návštěvník fóra

- Reputace: 0
Ahoj,
mám s nima dobré zkušenosti. Jachtařině rozumí, mají dobré ceny. Kupoval jsem u nich pár věcí i jim dával do prodeje publikaci, kterou jsem vydal. Majitel firmy je zkušený jachtař. Ne všechny jachtařské firmy na českém trhu se mohou opřít o praktické zkušenosti a fundovaně poradit. Tato firma ano.
Nejsou jako někteří, kteří své zkušenosti opírají o vědomosti pochytané na netu nebo ti, kteří mají více příspěvků na fórech než naplutých mil.
Ahoj Tomáš
revír Slezská Harta a Baltické moře
mám s nima dobré zkušenosti. Jachtařině rozumí, mají dobré ceny. Kupoval jsem u nich pár věcí i jim dával do prodeje publikaci, kterou jsem vydal. Majitel firmy je zkušený jachtař. Ne všechny jachtařské firmy na českém trhu se mohou opřít o praktické zkušenosti a fundovaně poradit. Tato firma ano.
Nejsou jako někteří, kteří své zkušenosti opírají o vědomosti pochytané na netu nebo ti, kteří mají více příspěvků na fórech než naplutých mil.
Ahoj Tomáš
revír Slezská Harta a Baltické moře
- pivovarnik
- návštěvník fóra

- pivovarnik
- návštěvník fóra