Galerie
Moderátoři: MARIS, Pepa, david, smike, windward, vilma
-
- Reputace: 0
-
- Reputace: 0
Vyzkoušel jsem tam něco nahrát a vypadá to v pořádku. Mám tam asi 1,2 MB.
Jen v tom zatím trochu tápu a snažím se pochopit organizaci fotogalerie. Nerozumím např. tomu, že Denis i já máme nějaké fotky v osobní galerii ale tyto galerie se nezobrazí na hlavní stránce.
EDIT: A jak souvisí "Fotoalba návštěvníků webu jachting.info" s "Fotoalba vás návštěvníků" ??? Nějak na to nestačím.
Jen v tom zatím trochu tápu a snažím se pochopit organizaci fotogalerie. Nerozumím např. tomu, že Denis i já máme nějaké fotky v osobní galerii ale tyto galerie se nezobrazí na hlavní stránce.

EDIT: A jak souvisí "Fotoalba návštěvníků webu jachting.info" s "Fotoalba vás návštěvníků" ??? Nějak na to nestačím.

Asi by se to mělo "nějak"
sjednotit do jedné galerie. Tak to je dost hokej a každému to dá dost zabrat, než se v tom zorientuje. V každé z obou galerií jsou i jiní přispivatelé.
to Denis: Nechci tě podceňovat, ale všimnul jsi si této poznámky při zadávání fotek? Max. velikost souboru je 2048 KB. Jednou mě taky během práce s fotkami vypadlo přihlášení, nemohlo se ti to stát také?

to Denis: Nechci tě podceňovat, ale všimnul jsi si této poznámky při zadávání fotek? Max. velikost souboru je 2048 KB. Jednou mě taky během práce s fotkami vypadlo přihlášení, nemohlo se ti to stát také?
Re: Fotogalerie
zdt píše:Přesto, že jsem přihlášen a fotka má 130 kB, nejde po vyplnění šablony pro vložení vložit. Chybová hláška je: Nelze přesunout SEIDI.jpg do modules/coppermine/albums/userpics/10530/ !
Poradí mě někdo, kde dělám chybu?
ZDT
uz by to melo byt OK