Blu Balu a Krvavica
Moderátoři: MARIS, Pepa, vilma
- Denis
- zkušený harcovník
- Reputace: 152
Blu Balu a Krvavica
Bavaria 36H za dobrú cenu, od 7. do 14. 10 za 580 eur, parkovanie zadarmo, prívesný motor zadarmo, upratovanie zadarmo a žiadny Tranzitlog. Bavarka sice 7 ročná, ale velmi zachovalá, dobre vybavená. Ešte som nevidel v lodi záchranný ostrovček a plávajúcu kotvu!!! 28 k motor Volvo Penta pri rýchlosti 4 uzle spotreba pod 1 liter na hod. Cúvalo sa s ňou perfektne, do prava zanášala len na začiatku a minimálne. Ale plachty staré, takže nič pre adrenalínových jazdcov a úplne nevhodné na regatu. Ale pre pohodárov super špica.
- Denis
- zkušený harcovník
- Reputace: 152
Lode od spoločnosti Blubalu majú v ponuke viaceré spoločnosti. Ja som si objednal loď cez môjho priatela Gaba www.summeryachting.sk. Gaba som naučil plachtiť, ale jemu pohodový yachting nestačí, začal robiť skipera a teraz si založil čartrovku- sprostredkovanie prenájmu lodí. Gabo to myslí z yachtingom smrtlne vážne, v zime bol v USA v Kalifornii a plachtil 3 mesiace v Pacifiku a tentorok sa tam chystá zase. V lete v Chorvatsku, keby som bol ja tolko na lodi, tak som úspešne rozvedný. Ako som písal, každý raz začína. Niekto zlahka, niekto na plné pecky.
Vzhladom k súdruhovi Bendovi dávam týmto verejné prehlásenie, že sa zaručujem za svôjho priatela Gaba svojím majetkom.
Toto nie je skrytá reklama, za svojich priatelov ruku do ohňa.
Vzhladom k súdruhovi Bendovi dávam týmto verejné prehlásenie, že sa zaručujem za svôjho priatela Gaba svojím majetkom.
- Libor
- bez hodnocení
- Reputace: 177
- Kontaktovat uživatele:
Denis píše:....Vzhladom k súdruhovi Bendovi dávam týmto verejné prehlásenie, že sa zaručujem za svôjho priatela Gaba svojím majetkom.
A proto odkaz na něj už je přidaný mezi dobrými charter firmami ...http://jachting.info/modules.php?name=Web_Links&l_op=viewlink&cid=10