Díky. Jinak pokud by byla potřeba osvětlit úpravu fotek, případně vysvětlit, jak se dá třeba u 100 fotek jedním klikem naráz Upravit rozlišení-Upravit stupeň koprese-Doostřit-Uložit, můžeme založit "malinký nejachtařský kroužek".
Nejsem sice žádný velký přeborník, ale to co ve Photoshopu potřebuji, to mám naštudované.
Fórum,články, galéria
Moderátoři: MARIS, Pepa, david, smike, windward, vilma
Marty píše:Mohu prosím požádat, zda by někdo nevysvětlil ještě jednou způsob vkládání fotografií do příspěvků ve fóru. Nějak mi to nejde.
jestli ti nestaci to co napsal alffa : Jak vložit příspěvek do fora i s obrázkem, tak by bylo dobre kdyby jsi dal vedet,
kde si se zaseknul. takhle se dost spatne radi a novy navod by byl asi stejny
- Ferdinand
- pravidelný návštěvník
- Reputace: 0
Nové zprávy.
Chlapi, webmasteři, každý den se tady nahromadí určitě víc než 5 nových zpráv. No ale abych se každou hodinu koukal co je nového to samozřejmě nejde. A abych prohlížel pořád kdo co napsal zrovna dnes a kontroloval podle data, no jde to ale, zkrátka abych se vymáčknul, nebylo by možné , aby se mně místo 5-ti posledních zpráv zobrazovaly všechny zprávy za posledních 12 nebo nejlépe 24 hodin ? Nebo ještě lépe, všechny zprávy, které se objevily od mojí poslední návštěvy ? Já vím ono to tam cosi podobného nabízí, ale svítí, troubí, nejede Anebo mám zkrat mezi klávesnicí a židlí. Děkuji za odpověď.
Re: Nové zprávy.
Ferdinand píše:Chlapi, webmasteři, každý den se tady nahromadí určitě víc než 5 nových zpráv. No ale abych se každou hodinu koukal co je nového to samozřejmě nejde. A abych prohlížel pořád kdo co napsal zrovna dnes a kontroloval podle data, no jde to ale, zkrátka abych se vymáčknul, nebylo by možné , aby se mně místo 5-ti posledních zpráv zobrazovaly všechny zprávy za posledních 12 nebo nejlépe 24 hodin ? Nebo ještě lépe, všechny zprávy, které se objevily od mojí poslední návštěvy ? Já vím ono to tam cosi podobného nabízí, ale svítí, troubí, nejede Anebo mám zkrat mezi klávesnicí a židlí. Děkuji za odpověď.
mas nekolikero moznosti:
- na uvodni strance se zobrazuje poslednich 20 zprav
- primo ve foru se zobrazuje ve stylu Britania 5 zprav (nahore) a ve stylu Jyrx 10 zprav (dole)
- a pak mas moznost (z hlediska casoveho nejlepsi) pouzit odkaz Zobrazit nové příspěvky od poslední návštěvy - je to nahore na zacatku fora
- Strycek_Bidlo
- zkušený harcovník
- Reputace: 8
- Kontaktovat uživatele: