Auta s motorem vzadu jsou na tahani lodi (hned po 4x4 s redukci) proste nejlepci!
http://skoda.panda.cz/upload/Viky_UPLOAD/ven_z_vody.wmv
Moderátoři: Pepa, david, vilma
Jirina píše:LDV vůbec ani trošinku není ruský?....
Jirina píše:Poslední dobrý nezničitelný motor měli 2,1 D bez turba.
...
bobes píše:Tak moje vysněné tažné vozidlo je konečně doma. Je to už dědeček( ale zachovalej) a bude na něm nějaká práce. Na jaře už ale určitě poveze Alču na vodu. Tažné má na 2300 kg a po první vyjížďce do zasněžené krajiny musím říci, že je to opravdu auto nejen na práci, ale především pro radost! ( akorát má zatím trochu vzdušnější interiér)![]()
Denis píše:........., dĺžka auta je dôležitá.
lebon píše:Nezkoušel někdo KIA Sorento?
TashonkaWitko píše:K Nissanu bych doplnil jen drobne info - mel jsem Patrola - cca 10 let. Uzasna vec, pres veskere "nevyhody" konstrukce. Az na to ze po 10 letech se vicemene nahodou prislo na to ze ma prorezlej ram. Ale tak, ze pres nej bylo skoro videt. Patrola jsem mel za neznicitelnou vec (motor mel jen cca 170 tis) a tohle me tezce zklamalo. Auto slo do sveta za par tisic znamymu co vedel co kupuje a trvdil ze mu to nevadi - kutil Tim. Az potom jsem postupne dostaval info ze muj Patrol nebyl zdaleka jedinej, komu "odesel" timto zpusobem ram .... Soubezne jsem mel Navaru (starsi model). Zucastnila se jedne havarky, kde v rychlosti kolem 30km/hod docela znicila stareho Favorita, ale ji se ohnul/nalomil ram. Nechapal jsem ze je to mozny ...mel jsem pocit ze to vydrzi vic. S ohledem na to, ze NIssan uz temer nema novy modely techto aut, ja osobne bych do Nissanu (noveho) dneska uz nesel ...
Vymenou za Patrola do baraku prisla Kia Sorento (nejedna se o soucasny inovovany model, ale o ten starsi 2009 - s pevnym ramem) - pritelkyne taha neustale za autem prives pro kone - tedy shanel jsem neco co uveze 3 - 3.5 tuny. Tohle auto me velmi prijemne prekvapilo - dokonce tak, ze bych si dovedl predstavit ze bych s nim jezdil i ja. Tedy kdybych moc musel - preci jen ML 350 je stale o kousek vys
heavy píše:lebon píše:Nezkoušel někdo KIA Sorento?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host