Napadá vás něco?
Moderátoři: Pepa, david, vilma
bobes píše:bobes píše:Tak moje vysněné tažné vozidlo je konečně doma. Je to už dědeček( ale zachovalej) a bude na něm nějaká práce. Na jaře už ale určitě poveze Alču na vodu. Tažné má na 2300 kg a po první vyjížďce do zasněžené krajiny musím říci, že je to opravdu auto nejen na práci, ale především pro radost! ( akorát má zatím trochu vzdušnější interiér)![]()
Tak jsem nějak zapoměl dopsat, že Landík je už v plné kondici. Byl jsem s ním vyndavat Sporta 50 tku. Je to radost s ním jezdit.
Uploaded with ImageShack.us
bokal píše:Ten Freemont je zajímavý, ale jako 7 míst malý, vzadu bych nechtěl cestovat, už jen se tam nasoukat je výkon. Je to pro děti. Další problém je kufr - 145 litrů, při 7 sedačkách. Prostě jako každé SUV. Ale pro 5 lidí dobré.
O robustnosti podvozku a převodovky napovídá povolená váha přívěsu - 1100 kg, to Octavia má tuším 1400?
Většina podobných SUV jiných výrobců má 2000 kg.
Pro mne zásadní vada je značka
znám dvě pořekadla o fiatech
Němci mají : zkratka FIAT = Fehler Im Allen Teilen (pověstná poruchovost, horší je už prý jen renault)
nedávno mi kamarád řekl :
Víte proč vymysleli Fiata? Aby nebyl Ford nejhorší.
A o Fordu: Fordem tam, vlakem zpátky.
tak to bylo trochu na zasmátí.
Charlie píše:to Jiřina: Koukám, že prolémy s francouzema máš jenom ty. Jestli si nevybíráš samé trosky, když je kupuješ. Já na ně nemůžu říct nic jiného než chválu a lidi kolem mě co je používájí, to samé. Mají své mouchy, ale asi jako každé jiné auto.
Denis píše:....Parkuje sa tu po francuzky, ťuk dopredu, ťuk dozadu .....
Lucifer píše:...., ale možnost cestovat v 7 lidech s bagáží třeba do Chorvatska.....
Lucifer píše:...A taky jsou drahé.....
bokal píše:...
Z Fiatů mě zaujalo nové Scudo, jen nevím, jestli se dělají 4x4. Jeho sesterské provedení u Peugeota to mají (Expert TEE PEA).
kanic píše:Je to uzavřený valec ca 15 x 15 cm, který je přímo na zadním difu a na němž je přišroubovaná zadní strana kardanu.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti