CRV síce nemá permanentný náhon na obydve nápravy v pomere 50:50 ale keď prešmykne koleso zapína zadok a náhon na všetky štyri..
Ma celkom slušnú spotrebu 6,5l
Ide mi o to ze ci sa moc nebude trápit z prívesom 1,7-2t ??

Moderátoři: Pepa, david, vilma
Ante píše:CR-V mám, ten předcházející model, ale má jen 1600kg na tažné. Vlek 2t utáhne v pohodě výkonu je dost. Jak říkám je to auto na mokrou trávu, ale mám ještě Patrola takže moje představa o terénu je trochu posunutá
Denis píše:Jozin888, Pri ťahaní lode je rozhodujúce jej spúšťanie do vody a ešte viac vyťahovanie a tam je 4x4 bez prešmyknutia rovnako dôležité ako redukovaná jednotka. CRV ani jedno s toho nemá. A najme ak by si vyťahoval loď o váhe ako spomínaš. Auto je to inak dobré.
bokal píše:Nissan Navara a pathfinder jsou určitě na tahání super, ale automat se na tahání obecně nedoporučuje.
Jeho životnost se takovou zátěží rapidně zkracuje a oprava je pak v astronomických číslech.
To platí nejen pro Nisan ale všeobecně !
Pokud je prodejce znalý a solidní tak to rovnou řekne. Když jsem kupoval u hyundaje, tak na informaci, že chci tahat víc než 2 tuny rovnou reagovali - kupte si jedině manuál. Hyundai používá stejné aut. převodovky jako Nisan, Honda atd - AISIN
bokal píše:Až zničíš dvě převodovky jako já, tak změníš názor. Oprava mě stála u Pasatu 45000 a u Exploreru 16000.
geus píše:To není v automatu je to o obsahu. pokud Auto je to od 5ti litrů ost. jsou hračkyTak je to něco jiného než nějaký 1,9 TDI A když se o automat člověk stará nehoní hpo moc hlídá olej i mění tak auto přežije.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host