tatinecek píše:zkusili jste někdo , někdy, nějaké subaru?
Já mám Subaru Forester (i když za ním zatím bohužel nemám co tahat) a znám spoustu lidí se Subaru, takže bych k tomu něco mohl napsat:
První výhoda Subaru je v tom, že má trvalý náhon na všechna čtyři kola, takže trakční vlastnosti jsou výborné. Rozjedete se i do kopce na náledí, na které si po vystoupení z auta kecnete na zadek, protože vám ujela kopyta. Toto už je opravdu extrém a navíc měl mizerný gumy: http://www.miroslavjaros.cz/20080316-Zi ... rsi_37.jpg
Druhá výhoda pro tahání přívěsů je v autech s manuální převodovkou redukce převodovky (u motorů bez turba). To je taková ta páčka vedle ruční brzdy s nápisem Hi-Lo, což skutečně není zařazování čtyřkolového pohonu, jak tvrdí někteří prodejci v bazarech

Třetí výhoda je, že to vypadá jako normální auto a ne jako nějaká terénní obluda.
Impreza a Forester mají malý kufr, pro tahání lodí a bagáže bych doporučil Outback, protože má velký kufr a zvýšený podvozek.
Můj Forester má s dvoulitrovým motorem na kouli 1,5 tuny, Outbacky s třílitrem asi 2 tuny, ale dost se to mění podle provedení vozu a modelového ročníku, takže u ojetých aut se chce vždycky podívat do techničáku.
Koho by tahle auta zajímala, může si 13.9.2008 udělat výlet do Třeboně, kde je velký letní sraz Subaru, a pokecat tam s majiteli.
A hromadu informací o Subaru najdete na stránkách Subaru clubu v sekci Diskuse.