Ahoj,
není čas ztrácet čas. Neznáte termín setkání jachtařů v Libštátě? Předpokládám, že to bude opět v únoru.
Dík.
Libštát 2007
Moderátoři: MARIS, Pepa, vilma
- Libor
- bez hodnocení
- Reputace: 191
- Kontaktovat uživatele:
Již 37. ročník tradičního setkání jachtařů v Libštátě se bude konat 10. února 2007 od 10 hodin ve Společenském domě a prostorách kina Libštát .
Loni to byla skvělá akce, viz loňský program v tomto fóru.
Počítám, že pojedu opět už v pátek na promítání filmů.
Tak jak to s účastí vidíte dámy a pánové tentokrát? Kdo se přidá? Loni byl z vaší strany zájem a nakonec jsem jel sám.
Budu mít min. 2 místa v autě volné.
Loni to byla skvělá akce, viz loňský program v tomto fóru.
Počítám, že pojedu opět už v pátek na promítání filmů.
Tak jak to s účastí vidíte dámy a pánové tentokrát? Kdo se přidá? Loni byl z vaší strany zájem a nakonec jsem jel sám.
Budu mít min. 2 místa v autě volné.
- Libor
- bez hodnocení
- Kontaktovat uživatele:
Denis píše:Keď máš dve miesta volné, tak ja by som teda išiel, prosím ťa, zastav sa u mňa. Taxíkom k Vám by to bolo drahé.
Nevím koho jdi myslel Jestli ficcuse nebo mě. Bude to podobná vzdálenost. Ale taxíkem do Libštátu to máš fakt daleko (loni jsi doost naříkal). Já tě tam tedy opět omluvím z neúčasti, snad ti dají omluvenku
- Libor
- bez hodnocení
- Kontaktovat uživatele:
Irena píše:K Libštátu nic nemám,ale chci se zeptat jestli náhodou někdo nezná termín a místo konání besedy Oldy Karáska s Karin Pavloskovou - několik besed již proběhlo - v Praze,ale i na Moravě,jenže na internetu najdu vždy jen články o těch ,co už se konaly.Díky
Je to na hlavní straně v kalendáři akcí:
Termí: pátek 19.1.2007 v 17:00Přednáška Karin Pavloskové s promítáním diapozitivů a autogramiáda.
Plavba kolem světa na plachetnici O.K. je uskutečňována od listopadu roku 2003. O přeplavbě Atlantského oceánu pojednává kniha s názvem "Mořeplavecká odysea", kterou vydal Knižní klub Euromedia. Oldřich Karásek a Karin Pavlosková pokračovali dále přes Karibské ostrovy do Panamy a přes Tichý oceán, ostrovy Francouzské Polynésie na souostroví Tonga, jež leží nad Novým Zélandem. V září 2005 vypluli mořeplavci pouze ve dvou na dosud první českou a vůbec jachtaři nezvyklou plavbu severním Pacifikem- plavba přes Tuvalu, ostrovy Gilbertovy a Marshallovy do Mikronésie a odtud dále přes Indonésii, Singapur a do Malajsie, kam dopluli v polovině června roku 2006.
Místo:
Dům knihy Librex
Smetanovo náměstí 8
702 00 Moravská Ostrava