I já rád v JF zabrouzdám, sem tam reaguji, sem tam nahlásím nějakou tu plavbu. Jako letošní Expedition Lipari 2009 (20.6.-27.6.09). Došlo nám všek ke změně lodí i výchozí maríny .... a fakt jsem neobjevil, jak již zadanou informaci opravit, přeeditovat?. S PC se až tak moc neperu, ale i tak se mám jen za (s)prostého uživatele. Poradí někdo ? Nebo je to námět na vylepšení?Kalendář akcí - spoluplavby s/y
Moderátoři: MARIS, vilma, windward, Pepa, david, smike
- Stanly
- návštěvník fóra

- Reputace: 0
Kalendář akcí - spoluplavby s/y
I já rád v JF zabrouzdám, sem tam reaguji, sem tam nahlásím nějakou tu plavbu. Jako letošní Expedition Lipari 2009 (20.6.-27.6.09). Došlo nám všek ke změně lodí i výchozí maríny .... a fakt jsem neobjevil, jak již zadanou informaci opravit, přeeditovat?. S PC se až tak moc neperu, ale i tak se mám jen za (s)prostého uživatele. Poradí někdo ? Nebo je to námět na vylepšení?- kanic
- aktívní jachtař

- Reputace: 21
spoluplavba lodí
Před týdnem jsem se pokusil oznámit plavbu. Vlastně se nic nestalo. k.
- Bilardos
- aktívní jachtař

- Reputace: 4
Libor píše:Tak, tak, je nutné sledovat co máte v liště před políčkem odeslat.
Můžete si tak poslat jen náhled ke kontrole, nic se nikde nezobrazí. Je systém jako ve fóru.
Až na tu editaci (ale ta není častá).
Při loňské plavbě jsem napřed napsal nějaké stručné info s tím, že víc upřesním později, ale pak už to editovat nešlo. Myslím, že by nebylo špatné, mít tu možnost úpravy.