Boot Tulln 2007
Moderátoři: Pepa, smike, vilma
Boot Tulln 2007
Ono asi záleží na tom, s čím se srovnává. Je rozdíl "Lodě a karavany" a Dusseldorf. Já měl odtud dobrý pocit. Je pravda, že jsem tam tři roky nebyl, ale nevěřím, že by se to tak pokazilo.
Příští rok pojedu určitě. Boot Tulln je 1.-4. 3.2007
Příští rok pojedu určitě. Boot Tulln je 1.-4. 3.2007
- Denis
- zkušený harcovník
- Reputace: 149
Akurát som sa vrátil z Tullnu. Výstava bola neuveritelne dobrá a kto sa tam chystá, tak je naozaj na čo sa tešiť. V prvej tretine výstavy mi vypluvli baterie vo foťáku a náhradné som nemal. Spústa plachetníc a vela malých plachetníc, člnov, katamaranov a aj nafukovacích, závodné špecialy, netradičné riešenia motoroých člnov, vela elektročlnov, pekné motoráky, aj velké motorové jachty , ale aj malé cestovné kajutové člny. Stojí to za to, výstava je lepšia ako minlý rok.
- ficcus
- zkušený harcovník
- Reputace: 39
- Kontaktovat uživatele:
Jak už zmínil Denis, výstava byla lepší než loni. Koukal jsem opět po "dřevěnkách" a ani moc nefotil. Možná jsem byl nepozorný, ale neviděl jsem tam Avar Yacht (loni ano). Zato tam byli třeba čeští zástupci Beneteau na stánku Master Yachtingu.
Největší plachetnicí výstavy byla Jeanneau - Sun Odyssey 54 DS. Asi. Kvůli "obludám" jsem tam nebyl, takže jsem je obloukem míjel. Ale fronta na prohlídku u ní byla víc než 10ti metrová:-)
Plachetnic do cca 34 stop tam bylo přehršel. Od speciálů po seriovky.
Všímal jsem si spíš detailů a nových nápadů.
A konečně jsem si ošahal Royal windpilota.
Zaujalo mne třeba "ukotvení" DŘEVĚNÉHO (birdsmouth) stěžně na speciálce Open 19
Po ošahání jsem rozhodnut pro vedení kosatkových otěží rovnou skrzevá Spinlocky (na budoucí H16 nebo CH21:-) ...
... nebo pro samopřehazovací kosatku (pohoda při sólo plachtění)
Jináč jsem celou neděli strávil listováním v přivezeném katalogu Lindemann (a ostatních). Hlava se mi z toho točí ...
Největší plachetnicí výstavy byla Jeanneau - Sun Odyssey 54 DS. Asi. Kvůli "obludám" jsem tam nebyl, takže jsem je obloukem míjel. Ale fronta na prohlídku u ní byla víc než 10ti metrová:-)
Plachetnic do cca 34 stop tam bylo přehršel. Od speciálů po seriovky.
Všímal jsem si spíš detailů a nových nápadů.
A konečně jsem si ošahal Royal windpilota.
Zaujalo mne třeba "ukotvení" DŘEVĚNÉHO (birdsmouth) stěžně na speciálce Open 19

Po ošahání jsem rozhodnut pro vedení kosatkových otěží rovnou skrzevá Spinlocky (na budoucí H16 nebo CH21:-) ...

... nebo pro samopřehazovací kosatku (pohoda při sólo plachtění)

Jináč jsem celou neděli strávil listováním v přivezeném katalogu Lindemann (a ostatních). Hlava se mi z toho točí ...
- Denis
- zkušený harcovník
- Reputace: 149
Ano, presne ten, v tej novej hale kde boli aj tie velké lode. Keď sme tam my boli, tak tam bol stavitel osobne. Úplne na kolene to nerobil, to je jasné, ale ani za ním nebola nejaká fabrika. Asi taký nadšenec ako Jonáš katamaran. Pozeral som tie dokonalé povrchy, ako to vytiahol z formy, ani na to nesiahol. Žiadne brúsenie, žiadny tmel.
Avar tam tento rok nebol.
Avar tam tento rok nebol.