Ale jsi jim to tam dal.
Tvůj postřeh, jako ovšem vždycky, pobavil.
Přesné, výstižné. Ještě jedna kategorie chybí:
- pro spořivé např. jako Zdenda je to snad nejlevnější GPS s námořními mapami na loď jaká se dá pořídit.
PDA s GPS + námořní mapy
Moderátoři: Pepa, windward, vilma
No dobře!
Trochu odlehčení diskuze podle mého gusta.
Jen k té kategorii č.2: admin Libor už PDA nepotřebuje. Letos se zařadil ke mě do kategorie č.3 a používá GPS Garmin v kokpitu, s mapami Atlantic BlueChart.
Jinak pro milovníky PDA s námořními mapami jsem narazil při brouzdání na netu na Vodotěsné pouzdro pro PDA.
Aquapacků je po netu přehršle. Jen to dobíjení....
A ještě jsem narazil na jednu zajímavou stránku pro Montyho. Nemám ji projítou, ale možná by se tam našlo nějaké řešení na NTB: TADY

Jen k té kategorii č.2: admin Libor už PDA nepotřebuje. Letos se zařadil ke mě do kategorie č.3 a používá GPS Garmin v kokpitu, s mapami Atlantic BlueChart.
Jinak pro milovníky PDA s námořními mapami jsem narazil při brouzdání na netu na Vodotěsné pouzdro pro PDA.

A ještě jsem narazil na jednu zajímavou stránku pro Montyho. Nemám ji projítou, ale možná by se tam našlo nějaké řešení na NTB: TADY
- Monty
- zkušený harcovník
- Reputace: 6
To Denis:No,nikdy jsem netvrdil,že je to kravina na kvadrát
Jenom to,že PDA se mně nezdá jako šťastnej nápad.Není vodotěsné a mapy do toho musíš kupovat.To je už fakt lepší ten plotr.A cenově zhruba to stejné.Výhoda PDA je snad jenom jeho širší spektrum použití.
To Baharis:Jsem to trochu prostudoval.Ty ceny to je asi špatnej vtip.Za tu cenu bych udělal držáky na noťase pro vás všechny.A to z nerezu.Což bude mít oproti těmhle plastovým jistě cca 20 násobní životnost a 50 násobní pevnost.No,ale jako inspirace je to možná alespoň k něčemu

To Baharis:Jsem to trochu prostudoval.Ty ceny to je asi špatnej vtip.Za tu cenu bych udělal držáky na noťase pro vás všechny.A to z nerezu.Což bude mít oproti těmhle plastovým jistě cca 20 násobní životnost a 50 násobní pevnost.No,ale jako inspirace je to možná alespoň k něčemu

Pro příznivce námořních map v PDA mám nějaké odkazy. Zajímavé řešení nabízí RPDA N560e, ale ještě to asi nebude ono. Tak potom mám Archer Field PC, to už by mělo být dokonalé.
Jinak, název tohoto fóra asi supluje už dříve založené: "Zařízení All in One" - je to to samé. Tady by úplně stačilo "PDA a GPS".

Jinak, název tohoto fóra asi supluje už dříve založené: "Zařízení All in One" - je to to samé. Tady by úplně stačilo "PDA a GPS".

Zařízeních PDA s founem je celkem dost. A k naigaci využívají BlueTooth externí anténu GPS. Celkem dost rozšířený způsob. Ale je jen několik (do deseti) zařízení, které mají v sobě zabudovanou i interní anténu GPS. Těmto se říká All in One.
Čekám. Netrpělivě čekám, až dojde na trh E-Ten X500. Během ledna by to mělo být. Pak vám do příslušného tématu napíšu, jak to chodí.
EDIT: Jednu cenu na Archer Field jsem našel. Ale asi nepotěší. 1495,-$
Čekám. Netrpělivě čekám, až dojde na trh E-Ten X500. Během ledna by to mělo být. Pak vám do příslušného tématu napíšu, jak to chodí.

EDIT: Jednu cenu na Archer Field jsem našel. Ale asi nepotěší. 1495,-$

To teda zvědavý jsi dost!
No tak moře neřeším, letos jsem přezbrojil a pěkných pár roků mám vystarané.
Ale život na suchu mě už dlouho trápí. Pokud někam jedu, tahám s sebou dva přístroje, foun a PDA. Boule na kapsách, dvojí dobíjení, zapomínání jednoho nebo druhého, atd. Jen jsem doposud nenašel přístroj, který by splňoval mé představy, vždy mu něco chybělo. Slabý procesor, Wi-Fi, BlueTooth, operační systém... Teď je konečně v dohledu něco zajímavého, tak stávající zařízení půjdou z domu.

No tak moře neřeším, letos jsem přezbrojil a pěkných pár roků mám vystarané.
Ale život na suchu mě už dlouho trápí. Pokud někam jedu, tahám s sebou dva přístroje, foun a PDA. Boule na kapsách, dvojí dobíjení, zapomínání jednoho nebo druhého, atd. Jen jsem doposud nenašel přístroj, který by splňoval mé představy, vždy mu něco chybělo. Slabý procesor, Wi-Fi, BlueTooth, operační systém... Teď je konečně v dohledu něco zajímavého, tak stávající zařízení půjdou z domu.
- Libor
- bez hodnocení
- Reputace: 174
- Kontaktovat uživatele:
Při procházení starého HD jsem mezi záložkami našel ještě jeden zajímavý program: http://www.navstation.co.uk/
Lze si vybrat jen jednotlivé moduly, nebo komplet za Ł40.00 = cca 1644,-Kč
Lze si vybrat jen jednotlivé moduly, nebo komplet za Ł40.00 = cca 1644,-Kč