Pepo - víš, že jsem o tom už několikrát vážně uvažoval? Neměl by to opravdu být problém, jako automechanik jsem základní slaboproud dělal. Škody nebyly veliké. Co si pamatuji, tak pouze po vyučení jedno shořené autorádio. Pak jsem už věděl, že vozidlo ŽUK má ukostřený plus pól....
Ale nějak se mě do toho nechce vrtat. Něco mě říká, abych do toho nelezl. Kdyby to byla jedna loď. Ale to co týden, to jiná loď a na funkčnosti těch přístrojů dost lpím....
Strycek_Bidlo - Já jsem spíš praktik, než teoretik. Pro mě to je spousta čísel a veličin. Mě by pro začátek stačilo odpovědět na již položenou otázku:
"Ale jak si mám poradit s jednotkou "VA" ve vztahu k požadovaným cca 17 Ah?" Teď jsem ještě narazil na
VAh. Mě z toho picne.
Vlezl jsem pod stůl a zjistil jsem, že tam mám
TOTO. Možná k tomu mít náhradní zdroj, nebylo by to špatné řešení. I s nabíječkou.
Halladin - Conrad je můj oblíbený a často tam něco beru. Mám i jejich velký katalog pro rok 2008. A myslel jsi tu elektrárnu za 14,5 nebo za 22 litrů? To si už jen něco málo přidám a koupím si konečně vlastní loď.