zdravím všechny , tak už nám skončilo léto a začalo bilancování
no já se rozhodl po zkušenostech na moři o změně komletního vybavení a to 5hp mariner za 9,9 yamahu což se už stalo a včera ji hned na Moravě vyzkoušel no mazec nevídaný
ten motor je zvíře no co to se mnou provádělo
budu muset vyměnit i člun podle mě je krátký mám SUN-MARINE délka 2,90 ve skluzu jsem se v něm třepal jako sulc
,a tak jsem hledal a přišel na německého prodejce člunu ALLPA a ten mě svým provedením a cenou uchvátil , ještě nevím co je to za výrobce a jaké je jeho zpraccování a tak se ptám zda s touto ALLPAKOU nemá někdo zkušenost ??? ještě takový postřech já mám zájem o délku 3.3m a nebo 3.5m spíše bych šel do delšího avšak s tou váhou jsem na rozpacích ,na 20cm délky která od sebe liší oba čluny je rozdíl váhy 19kg to se mi zdá tedy dost no co tam je tak těžkýho
díky Pepa

s tou váhou to bude šířkou člunu podlahu mají oba hliníkovou tak raději půjdu do té 3.30 nechce se mi kotvit 120kg člun+motor u plážičky kterou právě objevím
jezdím dolů Monte negro žádné skaliska, díky TataS za info, opravdu je to tam levnější máš nějakou zkušenost s touto firmou ? ta ALLPA mi vlezla pod kůži jen jestli to je kvalita no uvidíme ,nejlépe kdyby ji tady někdo vlastnil a podělil se o zkušenosti