Databáze kradených lodí a motorů

Vše kolem webu a diskuzního fóra. Připomínky a kritika (i pochvala). Návrhy na vylepšení,struktura témat, návrhy nových apod. Případné návrhy pro komunitu jachting.info . Problémy s přihlášením a jiné potíže.

Moderátoři: MARIS, vilma, windward, Pepa, david, smike

Libor
bez hodnocení
Reputace: 191
Kontaktovat uživatele:

Databáze kradených lodí a motorů

Příspěvekod Libor » stř říj 21, 2009 9:04 pm

Nedávno se kamarádovi ztratila u nás na přehradě loďka, byla nová a ne tak docela levná, aby se to dalo přejít mávnutím ruky.

Chtěl jsem mu pomoci a napadlo mě tedy udělat takový seznam, místo kde by bylo možno zveřejnit vše zcizené. Zvažovali jsme fórum, nebo modul jako je lodní bazar.
Zatím je to jen jedna jeho kategorie.
Pokud se to osvědčí, bude míta tato aktivita svůj vlastní modul (shodné řešní jako inzertní modul).
Tento způsob jsem zvolil kvůli jednoduché obsluze a automatickém pročištění po zadané době. Navíc o tom není třeba vést diskuzi. Je žádoucí pouze kontaktovat okradeného majitele a pomoci tak dohledat to, co mu patří.

Doufám, že i tato část našeho portálu bude prospěšná. Díky velké návštěvnosti z různých míst, si myslím, že máme dobrou šanci si navzájem pomoci.

Prosím tedy všechny o co nejširší zapojení do tohoto projektu a aby obětovali případně pár minut svého času pomoci druhému. Sami nevíte kdy podobnou pomoc budete potřebovat taky.

Případné připomínky k databázi atd. (např. náměty na vylepšení) lze psát v tomto tématu zde.

Ta ukradená loďka: http://jachting.info/modules.php?name=N ... d_catg=218
pecho
aktívní jachtař
aktívní jachtař
Reputace: 0

návrh

Příspěvekod pecho » stř říj 21, 2009 9:53 pm

Liboříku, někde něco takového jsem už někde zahlídl, pro větší efektivitu dohledání ukradených vodních věcí, si myslím, že by byla dobrá spolupráce mezi JI a těmi dalšími weby, ale pokusím se to někde vyšťourat, kde to bylo a jak to bylo. :? Zdraví Pecho
Libor
bez hodnocení
Reputace: 191
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Libor » stř říj 21, 2009 9:57 pm

Jasně, čím více zapojených lidí a vývěsek tím lépe.
Já vím o jedné, kolega to tam už má, Marína Davle ...je to ono?
pecho
aktívní jachtař
aktívní jachtař

seznam ukradených vodních věcí

Příspěvekod pecho » čtv říj 22, 2009 8:39 am

Liboříku, asi jo, taky jsem tam něco takového viděl a pak ještě nějakej ukradenej motor, jinak dodatečně taky přeji vše nejlepší.
:whist: Zdraví Pecho
pecho
aktívní jachtař
aktívní jachtař

ukradené lodě

Příspěvekod pecho » čtv říj 22, 2009 9:30 am

Tak Liboříku, něco jsem našel zde: http://www.lode.cz/forum2/ ale nic tam teď není, tak se asi teď nic neztratilo a to je dobře. :) Zdraví Pecho
Charlie
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Reputace: 18
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Charlie » čtv říj 22, 2009 12:19 pm

O registru Mariny Davle jsem psal zde: http://jachting.info/modules.php?name=F ... pic&t=3472 přišlo mi to mejlem.
pecho
aktívní jachtař
aktívní jachtař

to je ono

Příspěvekod pecho » čtv říj 22, 2009 1:17 pm

Jo Charlie, to je ono, jen jsem si nemohl vzpomenout kde jsem to viděl, ta skleróza. :idea: Zdraví Pecho

Zpět na