Vkládání obrázkù do fóra je¹tì jednou

FAQ (zkratka anglického výrazu Frequently Asked Questions, v překladu často kladené dotazy; občas se (s mírně humorným nádechem) používá česká zkratka ČKD, je dokument obsahující seznam otázek a odpovědí, které se ohledně nějaké problematiky často vyskytují a jsou pro ni typické.

Ptejte se tedy na všechno co Vás zajímá a administrátoři či moderátoři webu se pokusí Vám na otázky odpovědět.

Moderátoři: Pepa, vilma

Libor
bez hodnocení
Reputace: 177
Kontaktovat uživatele:

Vkládání obrázků do fóra ještě jednou

Příspěvekod Libor » pon led 15, 2007 6:55 pm

Pepo pěkně jsi to tady zasekal :? Musel jsem to vyčistit. Vkládáš špatný odkaz. Nemůžeš dát adresu alba :!: Ale vždy konkrétního souboru ! Podívej se co jsi tam dával. Patří tam: http://www.figaro55.wz.cz/galerie15/tn00001.jpg a uzavřít do hranatých závorek jak jsi správně měl.
Pro tvoji kontrolu, dej si do prohlížeče co používáš, ten odkaz a pokud se ti obrázek nezobrazí, tak odkazuješ na špatný soubor!
Pepa
moderátor
Reputace: 24

Příspěvekod Pepa » pon led 15, 2007 7:15 pm

Obrázek
Pepa
moderátor

Příspěvekod Pepa » pon led 15, 2007 7:26 pm

moc díky za individuální přístupa a trpělivost - jak vidíš už se to povedlo :oops: :oops: tu očistu stránek po mě ti nějak vynahradím :D
na stránkách figro jsem si dal do paměti adresu která byla nahoře na liště když byla fotka otevřená - takže to je špatně. Musím změnit jpg -tomu rozumím to je formát fotky,tomu ..tn.. pře číslem nerozumím, ale asi to také musím vždy změnit. má to..tn..nějaké varianty, lépe řečeno takto je fotka malá, jak lze vložit větší, viděl jsem na jiných případech, že to lze.
Libor
bez hodnocení
Reputace: 177
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Libor » pon led 15, 2007 7:33 pm

Úplně jednoduše. Jak jsem už psal. Otevřeš si ten obrázek, který chceš vložit (minule jsem vzal náhled jen pro ukázku). Pak na něj klikneš pravým tl. na myši. Zvolíš vlastnosti - úplně dole, otevře se ti okno kde máš adresu URL obrázku, no a tu zkopíruješ do schránky a sem vložíš. Toť vše. :D
mrkni
Obrázek
Pepa
moderátor

Příspěvekod Pepa » pon led 15, 2007 7:50 pm

Obrázek
Pepa
moderátor

Příspěvekod Pepa » pon led 15, 2007 7:54 pm

Mám moc velkou radost, jako vždy a se vším, když se to umí, je to brnkačka. Ještě jednou díky Vám oběma. Když nemám doma syna - aby poradil/jen víkend/, tak hold někdy bolí ruce :D

Zpět na