Berty, nemôžeš niekoho nazvať idiotom len za to, že prezentuje verejne svôj názor. Ak je DB2 idiot, tak som potom idiot aj ja, ale aj Ty, aj Alffa, aj Richard, proste všetci čo si robíme lode. Ostatní čo si staviete loď prepáčte, že som vás nezobral do partie nás idiotov, ale istotne medzi nás patríte.

Prečítaj si to, čo napísal DB2 znovu, je to maximálne zhutnená informácia, skoro až zašifrovaná. Z toho čo píše je jasné, že si postavil velkú loď, asi od Reinkeho. 25% finančne a 15 % časovo bola hrubá stavba a zvyšok ostatné. Tak prečo by si si zváral trup sám, keď tam máš spústu roboty ktorú ti nikto nespravý, alebo si ju chceš robiť sám. Toto tam píše.
Ďalej DB2 píše:" Movitý robia iné veci a nestavajú lode si sami ..." movitý znamená bohatí, teda bohatí ludia si nestavajú loď, tý robia iné veci. Ak chcú bohatí ludia loď, tak si ju kúpia. Ale nestavajú si ju! Ak máš pár miliónov, ešte nie si bohatý človek. A ak chceš Reinkeho v dĺžke 11m, tak potrebuješ pytel peňazí, ale ak si ho necháš postaviť, tak potrebuješ 4 pytle.
Chlapi, klobúk dole pred každým kto si stavia loď, pred tým kto si stavia 2,5m dighi, ale zvlášť pred tým, kto dokáže postaviť 11 m ocelovku, alebo z AL. A to, že niekto nemá dokonalý písomný prejav ešte neznamená, že nemá môj obdiv.