a rybáři obzvláště. Chci se zeptat, zda-li má někdo zkušenosti s rybařením na lodi a zda-li se chce o tyto zkušenosti podělit
. Zajímá mě kde, co a jak lovit. Věřím, že to bude zajímat více lidí. Díky.Moderátoři: vilma, Pepa, david
. Zajímá mě kde, co a jak lovit. Věřím, že to bude zajímat více lidí. Díky.

Fanda píše:Nase zkusenost :
Chytame na plastove chobotnicky, zatez oluvkem nebo seriznute prkenko. Ma vyhodu v tom, ze tahne navnadu pod vodou a kdyz se ryba chyti, prkenko se otoci a vyskoci na vodu.
Podle obsahu zaludku ulovenych dravych ryb chytime zasadne hladovou rybu a ta pri lovu skoci na cokoli, i na kus staniolu.
Stredomori - ulovky nic moc, tu tam makrela.
Atlantik - neuveritelne mnozstvi predevsim dorad, casto jsme museli prestat chytat, nestacili jsme zpracovavat ani susit.
Pacifik - obcas ulovek, ale spolehat na rybolov, umreli by jsme hlady.
Az tesne pred Australii zacali zase uspechy, hlavne tunaci.

.
ktera kdyz ma metr a je tma, jde z ni strach.

Jak už jsem uvedl, hájím v tomto případě spíš zájmy ženské části své posádky, protože osobně ryby zrovna nemusím. Co takhle kromě soli přidat při sušení nějaké další koření (nejlépe chilli, česnek....prostě cokoli co překryje tu "strašnou pachuť" rybiny)? Snad by byl výsledek poživatelnější...
Doufám, že Ti to Neptun oplatí na úlovcích i šťastné plavbě...

Já jsem zase noční můra, tak můžeme pokecat skoro on line.
Wlady píše:No, nepovedlo se....bohužel
Nechám se poučit od admina a pak to zkusím znovu. Měj se zatím fajn.
Wlady

Wlady píše:Ahoj.
Tak se mi snad s vydatnou Liborovou pomocí konečně podaří ta dvě schémátka do mého příspěvku dostat.![]()
alffaalffa píše:No tak sem s tím. Nad čím váháš?alffa

Libor píše:alffa píše:No tak sem s tím. Nad čím váháš?alffa
No on neváhá, já nestíhám ...
alffa
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů