http://www.yacht-magazine.cz/download.php?file=388
opraveno
Slapy - Burlak místo Zetoru?
Moderátoři: vilma, Pepa, david
- ondra
- pravidelný návštěvník

- Reputace: 3
Naposledy upravil(a) ondra dne úte bře 02, 2010 3:07 pm, celkem upraveno 1 x.
- samoliter
- účet uživatele zrušen
- Reputace: 0
Chyba v odkazu?
Ahoj Ondro. Ten odkaz nemaká, jen mi napsalo tohle: Soubor bohužel nebyl nalezen.
Kouknul jsem se na Yacht magazin, ale nenašel jsem to. samoliter.
.
Kouknul jsem se na Yacht magazin, ale nenašel jsem to. samoliter.
.
- Strycek_Bidlo
- zkušený harcovník

- Reputace: 11
- Kontaktovat uživatele:
Ačkoliv to vypadá, že je odkaz správně, je v něm chyba.
Zkuste tenle: http://www.yacht-magazine.cz/download.php?file=388
Zkuste tenle: http://www.yacht-magazine.cz/download.php?file=388
- bernau1
- pravidelný návštěvník

- Reputace: 9
Zdárek,nevím jestli se tím Burlakem bude dát přepravit i vice menších lodí najednou,vzhledem k velikosti asi o moc rychlejší nebude.Traktoru trvá jedna cesta s lodí asi 20 minut než se vrátí.Jednou jsme čekali od rána až do 15 hodin,než na nás přišla řada. 

-
david
- moderátor
- Reputace: 234
Re: Slapy - Burlak místo Zetoru?
zase vymejšlej kraviny aby se někdo napakoval. před 6 lety jsem jim posílal prospekty od lodního vleku, všechno na hydrauliku
( šířka, výška a rozvor klanic dálkově ovládaný - i ve vodě) na 30 tun, 20m. ne za 6O mil. z výstavy v Hamburku. akorát dokoupit tahač - lepší traktor a upravit silnici, to musej stejně.
( šířka, výška a rozvor klanic dálkově ovládaný - i ve vodě) na 30 tun, 20m. ne za 6O mil. z výstavy v Hamburku. akorát dokoupit tahač - lepší traktor a upravit silnici, to musej stejně.
- dodo
- aktívní jachtař

- Reputace: 8
- Kontaktovat uživatele:
To co v tom clanku pisou vypada zajimave, to by se mi libilo
...nevim kdy vysel ten clanek ale vsiml jsem si, ze v tom PDFku je uvedeno datum 18.12.2008 a od ty doby se bohuzel zmenila spousta veci jako napr. prisla krize, zmenilo se vedeni na krajskych radnicich, seskrtali se vydaje na vsechny mozny stavby atd.
...takze vi nekdo jak jsou ty informace tam uvedeny aktualni? Tim myslim jestli jestli se v tomto projektu stale jeste pokracuje, jestli ty terminy tam uvedeny platej apod. ?
...nevim kdy vysel ten clanek ale vsiml jsem si, ze v tom PDFku je uvedeno datum 18.12.2008 a od ty doby se bohuzel zmenila spousta veci jako napr. prisla krize, zmenilo se vedeni na krajskych radnicich, seskrtali se vydaje na vsechny mozny stavby atd.
...takze vi nekdo jak jsou ty informace tam uvedeny aktualni? Tim myslim jestli jestli se v tomto projektu stale jeste pokracuje, jestli ty terminy tam uvedeny platej apod. ?