Ale vidím že vše je OK a vítám tě v stále početnější rodinně trailersailers a už se těším až se potkáme na vodě.

Moderátoři: vilma, Pepa, smike
Jirina píše:Byl jsi s odpovědí rychlejší, než jsem to stihl celé dopsat. Já jsem ta jižní Morava, která se měla o víkendu přijet podívat a do pátečního večera zavolat. Musím se omluvit. Nestíhám. Do konce května se do čech nedostanu.
Pak to bude ještě horší.
Jirina píše:Nikde jsem nevyčetl kolik váží? Jak jste ji přepravovali?
Jirina píše:Jestli jsi vrátil lešení tak do ní už bude jenom pršet a bude chátrat.
Právě proto jí prodávám. Je škoda, aby se válela na dvorku, když může plout.
Libor píše:Taky jsem měl obavy...
Ale vidím že vše je OK a vítám tě v stále početnější rodinně trailersailers a už se těším až se potkáme na vodě.
Divizna píše: ještě sehnat jeřáb a možná už za dva, za tři týdny se tady budu moci pochlubit svojí krasavicí
Nenapínej nás.
Jirina píše:Koukám, že je nejvyšší čas někde vybudovat " ÚTULEK PRO ODLOŽENÉ LODĚ " Můžu ti nabídnout skoro volnou stodolu a pokusit se sehnat pár nadšenců, brigádníků a sponzorů na dostavbu. Vedle mého malého Mušketýra bude tvoje loď vypadat jako velká máma u malého miminka.
Nakonec založíme konto "MÍŠA" a v televizi nám pomůžou i herec Srstka a Kubišová Marta.
Denis píše:V inzerátoch sa predsa dá pridávať komentár, ale musíš ísť do detailného náhladu.
alffa

Denis píše:Napísal si:" Zeptat se tam na něco, taky nelze. Hmmmm" Tak som myslel že ti ušlo, že text prostý tam ide vkládať.
Ovšem ten komfort, jako měl BAZAR, když byl ještě součástí FORA, ten modul zdaleka nemá. O tom jsem se ale už dost napsal u KS. Marně.
Denis píše:Aj som sa ťa tam niečo spýtal, textom prostým a odpoveď žiadna.
Denis píše: A čo tam chceš doplňovať, aké plány a fotky?
Denis píše:Radšej napíš čo je tam funkčné a čo je nutné opraviť.
Denis píše:Na tu plutvu si šáh? Je funkčná? A čo obšívka, tesná, netesná? Tečie do lode?
Tak jsem to odplachtoval a sucho.
Denis píše:Ja viem že si ju chceš nechať ako pamiatku, je to ťažké, chápem ťa.
Jestli mě to nas..., tak odmontuju ten zakázkovej kýl, prodám ho do šrotu a za ztržený peníz, to přestavím na PARNÍK. Kurňa.
spuctum píše: Ta loď nebyla na nějaké rychle překupnické zbohatnutí.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host