Prosím ,,neházej flintu do žita,, vzdyť to je tvoje myšlenka - aspoň se domnívám. Já osobně jsem přesvědčen že to je myšlenka výborná. Pokud bych se pohyboval ve stejném teritoriu jako další kolega z webu, rozhodně by bylo příjemné minimálně se někde v zátoce na jeden večer sejít a popovídat. Rovněž si umím předstvit nouzovou /řekněme obtížnou/ situaci, kdy se rozhodně s větší důvěrou /a naději že mi sklutečně pomůže/ obrátím na takovouto posádku, než na naprosto cizí.
Pokud máš dojem, že se to neujalo, pramení to zřejmě z četnosti přihlášených. Problém je v tom, že upozornění na tuto akci bylo na titulní straně chvilku a pak zmizelo. Pokud zde nebude na titulní straně, nemůže to příliš fungovat /noví členové fóra to nevidí, déle sloužící zapomenou, případně váhají a čekají. Proto jsem velmi uvítal, že se upozornění na tuto akci vrátilo před někoika dny zpět na titulní stranu. Dejme tomu čas a já věřím že se to ujme. Možná, až na podzim někodo napíše, že setkání bylo bezva, další rok to bude zase pro více lidí zajímavější.
Musím říct, že obdivuji ty tvoje týdení plavby /chápu že to vychází z tvého kapitánování na zakázku/. Točit se pětkrát za rok mezi cca Splitem a Kornaty strácí asi tršičku pro tebe osobně kouzlo, vzláště, když je tolik dalších zajímavých a hezkých míst.Já jsem to již před třemi lety zrušil. strastiplná cesta tam a zpět a mezi pouze týden na moři se mi jeví neadekvátní. Snažím se jezdit na 14 dní, mohu si naplánovat zajímavější plavbu a tato doba k odpočinku je daleko příjemější. No ale letos po delší době jedu také i na týden. Doufám, že ti nějaký turnus v mých termínech vyjde.