SEA SCOUT po česku

Zde se můžete představit a ukázat svou loď ...

Moderátoři: Pepa, smike, vilma

karel
Macher
Reputace: 14

Re: SEA SCOUT po česku

Příspěvekod karel » ned zář 03, 2017 12:09 am

Koukám že už jsem sem pět let nic nepřidal , za tu dobu jsme s lodí zažily spoustu zážitků , ušily jsme dvě hlavní plachty a jednu kosatku , koupily jsme nový menší a daleko lehčí motor . V tomto vlákně byla spousta fotek ze stavby , ale doteď žádná z plavby a to bych teď chtěl napravit .

První fotku vyfotila dcera z hausbotu když připravovala večeři , je na ní první hlavní plachta ušitá ze zakrývací plachty . Ušily jsme ji za jeden den a bohužel tak dobře , že nám trvalo tři roky něž jsme se dokopaly k ušití plachty z pořádného materiálu . Ta zelená plachta je pořád plně funkční a máme jí jako záložní .

DSCN0503.JPG

Druhou fotku fotila manželka z mostu , když si pro mě jely s dcerou na Slapy kde mě nechaly úplně samotného a samy jely na hudební festival .

DSCN0886 – kopie.JPG

Třetí fotku fotila dcera ze svého PDR Peggy , na ní už je Pohoda opravdu kompletní , poněvadž jsem tento rok udělal a nainstaloval stožárek na vlajku . Byla to jediná věc která mě osobně na lodi chyběla .

IMAG1085.jpg

Za těch pět let jsem i nepatrně zestárl a hlavně zpohodlněl a proto přišel čas na výměnu za loď kde si v kajutě uvařím a vypiji kafe ;) .
olin
aktívní jachtař
aktívní jachtař
Reputace: 96

Re: SEA SCOUT po česku

Příspěvekod olin » ned zář 03, 2017 8:43 am

karel píše:Třetí fotku fotila dcera ze svého PDR Peggy

Nemáš i fotky toho PDR? Zrovna jedno taky finišuju.

Zpět na