stefin píše:Zajimal by mne mechanismus vytahovani 240 kg tezkeho kylu.
Jak velká je to loď, že je tam tolik kg...
a jestli je to loď s ploutví, pak závaží je v lodi, ne.
Moderátoři: Pepa, smike, vilma
stefin píše:Maximalne se mi ploutvove skrine vejde kladkostroj 1:4, tedy stale zbyva 60 kg, coz by chtelo pouzit jeste vinsnu a stopper.
Jaky navijak jsi mel na mysli, neco konkretniho?
stefin píše:Vratek povazuji za velice dobry napad. Jedine s cim si ted nevim rady je, ze jsem planoval ovladani ploutve z kokpitu, coz s vratkem asi nebude mozne, nevim kam bych vratek v kokpitu umistil.
To Karel - resil jsi to nejak, poradis?
karel píše:Tak to ti budu držet palce aby se i to nový místo neukázalo jako neperspektivní . Je fakt že když ten přístřešek uděláš dobře , tak by to mělo jít do doby než začne pořádně mrznout. Já to nemám taky úplně ideální , stavím v pronajaté dílně kde i normálně dělám , a když máme hodně práce tak tam loď docela překáží . Když jsem začínal se stavbou tak jsem si naivně říkal že tam bude překážet maximálně čtyři měsíce .
No tohle jaro začneme stavět dům , pozemek mám koupený už 12 let , a na něm budu mít i dost místa na případnou další a větší stavbu.
Finský jezera musí být krásný a velký ,to by chtělo aspoň 14 dní, ale vzhledem k mé další stavbě (domu) se tam bohužel asi hned tak nedostanu . Nějakou změnu v revíru by to ale asi chtělo Orlík už dost známe .
Jo a takhle řeší přístřešky na stavbu lodí páni amerikáni
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů