Dostal jsem v malém předstihu ke svátku tuto knihu. Hned jsem ji začal číst a v tom ty katastrofické zprávy o Oldřichu Karáskovi...
Kniha zatím vypadá dobře a snad to dobře dopadne i s Oldou.
Mořeplavecká odysea - Karin Pavlosková
Moderátoři: MARIS, Pepa, vilma
- samoliter
- účet uživatele zrušen
- Reputace: 0
Nová kniha.
Tak jsem z knihovny přinesl novou knihu od Karin Pavloskové: ZTROSKOTAT A ZVÍTĚZIT. Plavba z Bali na Madagaskar. Slušně napsané, děj občas na přeskáčku, akorát zkratkovitě. A jak najednou odbočí od tématu a začne popisovat zkušenost s ožralým indiánem v noci ve stanu na Aljašce? A k tomu to další v knize. Tak to snad je návod, jak se věci nemají dělat. Ale deset lidí - deset názorů. samoliter.
- Batcheeba
- návštěvník fóra
- Reputace: 0
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nová kniha.
samoliter píše:Tak jsem z knihovny přinesl novou knihu od Karin Pavloskové: ZTROSKOTAT A ZVÍTĚZIT. Plavba z Bali na Madagaskar. Slušně napsané, děj občas na přeskáčku, akorát zkratkovitě. A jak najednou odbočí od tématu a začne popisovat zkušenost s ožralým indiánem v noci ve stanu na Aljašce? A k tomu to další v knize. Tak to snad je návod, jak se věci nemají dělat. Ale deset lidí - deset názorů. samoliter.
Tuhle knížku jsem si taky nedávno půjčila v knihovně a můj dojem je z ní trochu rozpačitý. Není to ani beletrie, ani reportáž/cestopis, ani příručka...zkusím přečíst ještě nějakou další knihu od Pavloskové. Možná jsem jen zmlsaná Poslední plavbou od Brinkbaumera.
Myslim, ze ji mam doma, podivam se. Od Karin jsem cetl vsechny knizky. S velmi rozporuplnymi pocity - Samolitr vyse to vystihuje presne. Posledni kniha - ted si nevzpomenu na nazev, o plavbe na Antarktidu - no z 15% je to o mori - zbytek je psychologicka studie posadky. Netroufam si hodnotit, ja si knihu koupil jako cestopis, ale cestopis to moc neni.