ASC Gomar Yachting

Doporučení na dobré firmy z oboru

Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa

Martin88
aktívní jachtař
aktívní jachtař
Reputace: 18

ASC Gomar Yachting

Příspěvekod Martin88 » sob srp 28, 2010 4:41 pm

Marina Biograd Kornati West - holky v kancelari ok, uklizecky take, nedostatek odborneho personalu.
Na celem molu,ktere charteru patri, byl snad jen jeden manager, ktery dokazal neco rozhodnout
Lod, az na autopilota a sdruzeny pristroj, dobre pripravena, takze v zasade muzu ASC doporucit,
zaradil bych na uroven AC nebo NYA.
Tragedie jsou sprchy v marine, 6 slovy sest panskych sprch pro desitky lodi je opravdu malo :gun:
dagee
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Reputace: 0

Příspěvekod dagee » stř zář 01, 2010 11:49 pm

Doporučit můžu určitě taky nakolik zkušenost mám jak ve dvou případech ze starší lodi (E333 RV 1999) kde jsem nevěřil tomu, jak všechno super funguje a jednou z E340 rok starého celkově ve výborném stavu. Personál OK :)
Large
nováček na fóru
nováček na fóru

ASC Gomar Yachting

Příspěvekod Large » čtv zář 02, 2010 11:57 pm

Pridavam sa, v zasade som bol spokojny, pred dvoma rokmi Gib Sea 43 "Luna", vtedy 4 rocna, az na radiostanicu vsetko slapalo. Ta druha 43` bola podla info od ceskej sprostredkovatelskej agentury trosku problemova, vraj v minulosti s nou niekto narazil kormidlo, ale "Lunu" vyslovene odporucali. Ale vravim, bolo to dva roky dozadu, teraz moze byt vsetko inak.
t0m
pravidelný návštěvník
pravidelný návštěvník

Příspěvekod t0m » pon zář 06, 2010 7:43 am

dagee píše:starší lodi (E333 RV 1999) kde jsem nevěřil tomu, jak všechno super funguje

Nedá mi, abych se nezeptal, nejmenovala se ta E333 Polaris? Měl jsem ji jednou, květen 2008, spinakr v ceně - a nějak jsem si ji zamiloval. Bohužel ji z ASC prodali, je snad v nějakém jiném charteru.

Pak jsem od nich měl ještě First 40.7 - tam bych to popsal jako spokojenost s vážnými výhradami.
dagee
návštěvník fóra
návštěvník fóra

Příspěvekod dagee » úte zář 07, 2010 7:17 am

Klidně se zeptej, byl to Polaris .... mám k ní podobný vztah ...
kahi
nováček na fóru
nováček na fóru

Příspěvekod kahi » úte zář 07, 2010 8:25 am

Od ASC v Biogadu jsem měl vloni koncem prosince Feelinga 36. Loď výborná ve 2 dobře ovladatelná, v silnějším větru v pohodě ( krásnej silvestr :) Check in dost slabý, borec musel skoro při každé otázce telefonovat a ptát se. Ale byl konec roku a ti šikovnější byli asi doma. Ještě si pamatuji, že při vyplutí jsem se ptal managera na počasí a poradil mi pustit si televizi. :) Ale jinak paráda a jel bych od nich klidně znovu.
t0m
pravidelný návštěvník
pravidelný návštěvník

Příspěvekod t0m » ned říj 03, 2010 2:25 pm

t0m píše:E333 Polaris? ... Bohužel ji z ASC prodali, je snad v nějakém jiném charteru.

Opravuji, Polaris mají v nabídce stále.

A nová zkušenost: Elan 340 jsem bral na poslední chvíli (asi stornovaný z České námořní rallye)
a velká spokojenost. Jak s lodí, tak s personálem. Při check-inu jsem v dešti přehlíd dost velkou díru v boku (tipnul bych, že od kotvy nebo kotevního kování jiné lodě při regatové strkanici) a měl jsem obavy, že by ji mohli chtít zaplatit znova. Při podrobném check-outu si maník díry všimnul, telefonoval a pak pokračoval dál
- vůbec to na nás nezkoušel svést. Jediná výtka, že regatová loď by nemusela být tak obrostlá na vodorysce.
Martin88
aktívní jachtař
aktívní jachtař
Reputace: 18

Příspěvekod Martin88 » pon zář 30, 2013 3:20 pm

ASC Yachting se přestěhoval
Umístěn v severní části biogradské maríny, kde, narozdíl od mariny West,jsou pěkné zděné sprchy a WC.
Odbavení v kanceláři bez problémů,vzhledem ke končící sezoně i velmi rychlé.
Převzetí lodě bylo také rychlé,tu samou loď jsem měl od jiného charteru už v dubnu,takže jsem věděl,
co hledat a kde.V průběhu plavby se vyskytl jen problém se zásobníkem odpadní vody,ale myslím,že to nebyla
chyba charteru ani naše,takže na hodnocení vliv nemá.
Po návratu bezproblémový checkout,od skiperky byla vidět snaha o zjištění případných problémů pro jejich odstranění,
ne snaha o vydolování nějakých EUR.
ASC Yachting rád opět využiji,čistá a připravená loď,chlazená voda a bochník chleba na přivítanou v lodi potěší.
V Biogradu samém doporučuji restauraci Barba,zastrčená u trajektového přístavu bez výhledu na moře,
zato s výborným jídlem.

Omlouvám se za zdvojení tématu,ale /ne/fungující forum mi to lehčí nedělá
Karlos2
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Reputace: 62
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Karlos2 » úte říj 01, 2013 10:10 am

Souhlasím, ASC Gomar Biograd naprosto bezproblémový, 4 x jsem si bral loď. Pravda, letos v létě mě zaskočilo, že jsou přestěhovaný. Našel jsem si hezké místo na parkování a vyložil věci a až pak do charterovky. Tak zas naložit, přejet autem na opačnou stranu. Ale jinak naprosto v pohodě. Totéž ASTA v Sukošanu, akorát že odtamtud odešla ta usměvavá slečna Ivanka. Karlos

Zpět na