DonEmilio píše: Za zkoušku nic nedám. Ale asi to nepůjde odemknout. Dám vědět...
KDY :?:
Moderátoři: Pepa, windward, vilma
DonEmilio píše: myslím, že Tě to zajímalo spíš kvůli pořádku v rubrice, tak se omlouvám a zdravím. DonEmilio.
DonEmilio píše:No taky mě to zajímalo, dokonce jsem si půjčil USB Bluetooth - čidlo, ale nepodařilo se mi v MS najít možnost hledat signál GPS. Možná jsem hledal blbě neb málo. Každopádně by to bylo dobré řešení.
DonEmilio píše:No to je to, co jsem myslel - nRoute. Ale že je problém v rozlišení jsem netušil. Ani jsem to nezkoušel. Možná něco v "properties"´, ale to Tě taky už určitě napadlo...Určitě OziExplorer v PC umí spolupracovat s GPS, ale to není to, co chceme. Možná ještě zkusit MemoryMaps pro PC. Ale nevím.
Baharis píše:Já teda, i když mě to je na nic jsem si nRoute stáhnul a nainstaloval. ...........
A snad i ten detail mapy je dostatečný. To jsem na 150ti metrech, můžu jít i na 20m.
A máš zaplou mapu? Vlevo nahoře jak mám na obrázku "BlueChart Atlan...."MartinB píše: ... ale v nRoute jen obrysy pevniny, žádné hloubky, boje,......
Baharis píše:EDIT: Teď jsem si s tím trochu hrál a také jsem si "odmazal" podrobnosti. Nahoře v liště "Zobrazit" a pak v roletce "Zobrazit podrobnost GPS mapy"
ZebyLenin?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů