Zdědil jsem asi 30 let starou dřevěnou plachetnici evropa. Loď samotná je v celkem dobrém stavu, ale s příslušenstvím je to horší. Chybí např. komponenty k vytahování a spouštění plachty, je prasklé kormidlo apod.. Neporadil by někdo, jak to dát do kupy? Nějaké plány nebo foto. Jsem začátečník.
Děkuji
plachetnice evropa
Moderátoři: Pepa, smike, vilma
- ficcus
- zkušený harcovník
- Reputace: 39
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj fajrmene, z Tvého příspěvku tuším, že o lodích nevíš zhola nic (já taky ne, aby nedošlo k mýlce:-). Hodnocení "v celkem dobrém stavu" tě může nejen překvapit, ale i finančně potrápit.
Nejednodušší pro tebe tedy bude zajít do nějakého jachtklubu a seznámit se s nějakým majitelem Evropy. Okouknout jeho loď a rozhodnout se co dál.
Je plno věcí, které se dají udělat na koleně. Záleží jen na zručnosti, odvaze, času a penězích ...
Nejednodušší pro tebe tedy bude zajít do nějakého jachtklubu a seznámit se s nějakým majitelem Evropy. Okouknout jeho loď a rozhodnout se co dál.
Je plno věcí, které se dají udělat na koleně. Záleží jen na zručnosti, odvaze, času a penězích ...
- Pajas11
- návštěvník fóra
- Reputace: 1
- Kontaktovat uživatele:
Ehm,v celkem dobrem stavu je hoodne relativni pojem.Zalezi na tvoji zrucnosti a trpelivosti.Jak tady pise Ficcus muze to byt pekne nakladna zalezitost.Navic udrzba drevene lodi je nejnakladnejsi.Pokud ji ale das dokupy,odvdeci se ti.Nezalezi jestli jsi zacatecnik,kolikrat prave kovarova kobyla chodi bosa.Ja jsem kontaktoval vyrobce,nekolik majitelu stejne lodi a nakonec jsem to vsechno zacal delat posvem.