Je něco nefunkční?!
Moderátoři: MARIS, Pepa, david, smike, windward, vilma
tenhle odkaz i ten predchozi odkazuji na prehled map ( Male Karte 000_seskupeni_map_13-28 ) a to by ti melo fungovat

ovsem jestli ti jde o to, ze nemuzes najit mapu 13, 14, 15, tak to bude jina, ale to bohuzel nema co delat s funkcnosti, ale s tim, ze to tam proste nikdo nedal

(no a jestli to tak opravdu je, tak zkus hledat napr. 14 je tady Biograd)
editace inzerátu
Tak jsem zkusil dát do Bazaru inzerát, že prodáme náš Super-gumák. Dobrý: inzerát se zadal i fotka připojila, byť v přehledu jsou fotky (nejen ta moje) bohužel deformované. Jenže pak jsem chtěl ještě inzerát doplnit o telefonní číslo a další podrobnosti a editace se otevřela v pohodě, já připsal text, kolonku s fotkou jsem dle návodu nechal prázdnou, protože obrázek nechci měnit a odpálil jsem jediné tlačítko, které mi na té stránce připadá použitelné:
dole na stránce "Update ads". No a to je ten problém: zobrazí se vždy následující:
Nastala chyba při změně inzerátu..!!
Přípustné typy souborů jsou : '.gif', '.jpeg', '.jpg', '.x-png', '.pjpeg'
Prosím, vratte se a opravte chyby, které se vyskytly při přidávání inzerátu.
<< Zpět
Dělám něco blbě nebo opravování inzerátů nefunguje?
Ostatně pak jsem to zkoušel i s tím, že jsem fotku do kolonky zadal znovu a to také nešlo.
dole na stránce "Update ads". No a to je ten problém: zobrazí se vždy následující:
Nastala chyba při změně inzerátu..!!
Přípustné typy souborů jsou : '.gif', '.jpeg', '.jpg', '.x-png', '.pjpeg'
Prosím, vratte se a opravte chyby, které se vyskytly při přidávání inzerátu.
<< Zpět
Dělám něco blbě nebo opravování inzerátů nefunguje?
Ostatně pak jsem to zkoušel i s tím, že jsem fotku do kolonky zadal znovu a to také nešlo.

- Strycek_Bidlo
- zkušený harcovník
- Reputace: 8
- Kontaktovat uživatele:
Se přiznám že mám všechna upozornění zrušená, protože pokud jsem doma, nové příspěvky stíhám číst denně. Ale o to nejde. Má zkušenost je taková, že mě nic nechodí až do doby, kdy se objeví nový topic. Přesto že mám v osobním nastavení "Vždy mně upozornit na odpovědi:" zaškrtnuto NE.
Ale neřeším to, jen pro informaci...
Ale neřeším to, jen pro informaci...
- alffa
- Site building team
- Reputace: 2
Potvrzuji Baharise.
Jen přidám, že záleží i na zvoleném „VZHLEDU“.
Pro názornost jsem ofotil různé vzhledy v prohlížečích:
CrazyBrowser (jede na jádře IE) a Opera.
Opera vzhled Jyrx:
Opera vzhled Demo_News:
Opera vzhled Test:
CrazyBrowser (IE) vzhled Jyrx:
CrazyBrowser (IE) vzhled Demo_News:
CrazyBrowser (IE) vzhled Test:
Doporučuji.
Tento portál je optimalizován pouze na IE. Doporučuji tedy použít nějaký prohlížeč na tomto jádře ( IE ) a vzhled Test. Pouze v této kombinaci se to zobrazuje jak má.
FF jsem nekotroloval už to udělali dva přede mnou.
S přihlašováním potíže také nemám.
Jen přidám, že záleží i na zvoleném „VZHLEDU“.
Pro názornost jsem ofotil různé vzhledy v prohlížečích:
CrazyBrowser (jede na jádře IE) a Opera.
Opera vzhled Jyrx:

Opera vzhled Demo_News:

Opera vzhled Test:

CrazyBrowser (IE) vzhled Jyrx:

CrazyBrowser (IE) vzhled Demo_News:

CrazyBrowser (IE) vzhled Test:

Tento portál je optimalizován pouze na IE. Doporučuji tedy použít nějaký prohlížeč na tomto jádře ( IE ) a vzhled Test. Pouze v této kombinaci se to zobrazuje jak má.
FF jsem nekotroloval už to udělali dva přede mnou.

S přihlašováním potíže také nemám.
nadbytečné přihlašování
Třeba nám to někdo hacknul...?
Stává se mi také, že jsem přihlášen, v několika záložkách odpovídám a systém registruje, že jsem Renda i mi nabízí možnost odhlášení
a pak si chci třeba přečíst nějaký článek a řekne mi, že nejsem přihlášen...
Musím se tedy odhlásit a pak znovu přihlásit a pak to jde jako by se nechumelilo.
IE ani Microsoft nemám rád, tak používám Firefox 3.0.
Přijde mi prima a má super vylepšený celoobrazovkový režim přes F11
a taky je stejný ve woknech i v Linuxu.
Stává se mi také, že jsem přihlášen, v několika záložkách odpovídám a systém registruje, že jsem Renda i mi nabízí možnost odhlášení
a pak si chci třeba přečíst nějaký článek a řekne mi, že nejsem přihlášen...
Musím se tedy odhlásit a pak znovu přihlásit a pak to jde jako by se nechumelilo.
IE ani Microsoft nemám rád, tak používám Firefox 3.0.
Přijde mi prima a má super vylepšený celoobrazovkový režim přes F11
a taky je stejný ve woknech i v Linuxu.

skipper píše:Někomu se podařilo rozházet rámce na home page. Zřejmě jsou to nové fotky.
bohuzel musim potvrdit, delaji to fotky nekterych rozmeru + chyba v modulu - tzn. ze zmena prohlizece nebo stylu ti moc nepomuze.
skipper píše:A jeden dotaz: Často se mi stane, že mně při pokusu o přečtení celé diskuse systém odhlásí a musím se znova přihlásit. Má někdo podobné zkušenosti?
tohle se bohuzel deje stale, proste jsi a nejsi prihlasen, bohuzel opravit to je problem - muselo by se toho moc zmenit (nebo minimalne projit moc kodu)

alffa píše:Tento portál je optimalizován pouze na IE. Doporučuji tedy použít nějaký prohlížeč na tomto jádře ( IE ) a vzhled Test. Pouze v této kombinaci se to zobrazuje jak má.
musim oponovat, tento portal NENI optimalizovan pouze na IE. minimalne styl jyrx a ostatni na nem zalozene. ja primarne delam ve FF. bohuzel, ale popravde tento portal neni optimalizovan na zadny prohlizec, kdyz kouknu na kod, tak bych z toho

ALE kdyz se obrnite trpelivosti, tak ja to postupne hodne pomalinku opravuji ... a kdyz neco opravuji, tak se snazim to zkouknout i v IE a obcas i v jinych (Opera, ...... Safari, ..)
[hr]
UPOZORNENI:
pripominky zde uvedene nejsou marne, vsechny se resi i kdyz nekdy mozna pomalu ...

takze je piste dale i kdyz budete mit pocit, ze se nic nedeje.

zúžení Hlavní stránky
Teď koukám na Hlavní stránku.
Mám rolišení zcela standardní 1024*768.
Vrchní menu s www.jachting.info a těma rakvema, co by měly být úplně jinde (řečeno slušně), se mi zobrazuje přes celou šířku normálně.
Ovšem níže - soupis nejnovějších příspěvků - je mnohem užší. Odhaduji na šířku 800.
Tak snad Ti to, jerryxi, pomůže.
Mám dojem, že dříve se to nedělo. Nemůžou za to ty ... rakve?
Používám design "jerryx".
Mám rolišení zcela standardní 1024*768.
Vrchní menu s www.jachting.info a těma rakvema, co by měly být úplně jinde (řečeno slušně), se mi zobrazuje přes celou šířku normálně.
Ovšem níže - soupis nejnovějších příspěvků - je mnohem užší. Odhaduji na šířku 800.
Tak snad Ti to, jerryxi, pomůže.
Mám dojem, že dříve se to nedělo. Nemůžou za to ty ... rakve?
Používám design "jerryx".
- geronimo
- zkušený harcovník
- Reputace: 199
- Kontaktovat uživatele:
Ve fotogalerii při nahrání obrázku je možné vložit foto i do Denisova alba, proto má ve svém albu asi 15 fotek jiných uživatelů!
Fotogalerie
Fotogalerie portálu jachting.info
Main Page :: Můj Profil :: Nahrání obrázku :: Odhlásit
Nejprohlíženější :: Nejnovější obrázky :: Nejlépe hodnocené :: Poslední komentáře :: Oblíbené
:: Vyhledávání :: Help ::
Max. velikost souboru je 2048 KB
Galerie Lodě > Denis > Denis * geronimo * na vodě
Obrázek
Nadpis obrázku
Popis obrázku
Klíčová slova (oddělená mezerou)
Fotogalerie
Fotogalerie portálu jachting.info
Main Page :: Můj Profil :: Nahrání obrázku :: Odhlásit
Nejprohlíženější :: Nejnovější obrázky :: Nejlépe hodnocené :: Poslední komentáře :: Oblíbené
:: Vyhledávání :: Help ::
Max. velikost souboru je 2048 KB
Galerie Lodě > Denis > Denis * geronimo * na vodě
Obrázek
Nadpis obrázku
Popis obrázku
Klíčová slova (oddělená mezerou)