Je něco nefunkční?!
Moderátoři: MARIS, Pepa, david, smike, windward, vilma
- Strycek_Bidlo
- zkušený harcovník
- Reputace: 8
- Kontaktovat uživatele:
tak ac jsem tu rss delal, tak vubec nevim, ktera bije. na serveru se nic nemenilo, me rss jede normalne (zkousel jsem taky i operu a ie, normalne jedu ff).
ale tenhle problem znam, uz se mi to stalo taky. proste to najednou zacalo ignorovat nastavene kodovani a druhy den se to opravilo
(a ta ignorace byla vzdy na pouzivanem compu, ne na serveru)
co z toho plyne? ze tohle pravdepodobne v dohledne dobe neopravim proste se to nejak musi vydrzet
ale tenhle problem znam, uz se mi to stalo taky. proste to najednou zacalo ignorovat nastavene kodovani a druhy den se to opravilo
(a ta ignorace byla vzdy na pouzivanem compu, ne na serveru)
co z toho plyne? ze tohle pravdepodobne v dohledne dobe neopravim proste se to nejak musi vydrzet
- Strycek_Bidlo
- zkušený harcovník
- Kontaktovat uživatele:
tak mi to prece jenom nedalo a snad se mi to podarilo nasimulovat => a hlavne opravit. uz by to tedy nemelo nastat,
kodovani jsem nastavil uplne natvrdo - vypada to, ze predtim se - pri urcity konstalaci hvezd - nenacetlo nastaveni
kdyby - uplne cirou nahodou krajne nepravdepodobnou - se to stalo znovu, tak zase napis ..
kodovani jsem nastavil uplne natvrdo - vypada to, ze predtim se - pri urcity konstalaci hvezd - nenacetlo nastaveni
kdyby - uplne cirou nahodou krajne nepravdepodobnou - se to stalo znovu, tak zase napis ..
- Strycek_Bidlo
- zkušený harcovník
- Kontaktovat uživatele:
nejde se dostat do foto galerie
Stále mi nejde dostat se do fotogalerií viz např. níže. Nabízí mi to, abych se zaregistroval i když samozřejmě přihlášený jsem.
Děje se Vám to také? Už jsme to tu řešili, ale pak to usnulo... a problém přetrvává.
Mám dojem, že se lze dostat do galerií, které jsou otevřené pro všechny, ale jakmile je tam nějaké omezení, je problém.
Děje se Vám to také? Už jsme to tu řešili, ale pak to usnulo... a problém přetrvává.
Mám dojem, že se lze dostat do galerií, které jsou otevřené pro všechny, ale jakmile je tam nějaké omezení, je problém.
Libor píše:Fotky z loňské plavby zde: modules.php?name=coppermine&file=thumbnails&album=176&page=1&sort=
Letos už pomalu plánujeme novou plavbu. Vyplutí ve stejné sestavě ze stejného místa, tentokrát JV směr po cca Šoltu.
Naposledy upravil(a) Renda dne pon bře 09, 2009 12:19 pm, celkem upraveno 1 x.
- vilma
- moderátor
- Reputace: 46
Re: nejde se dostat do foto galerie
Renda píše:Stále mi nejde dostat se do fotogalerií viz např. níže. Nabízí mi to, abych se zaregistroval i když samozřejmě přihlášený jsem. Děje se Vám to také? Už jsme to tu řešili, ale pak to usnulo...
Neděje.
Maximálně se někdy musím /neručím za to, že je to zrovna fotogalerie/ více krát přihlásit, když mě počítač nějak odhlásí nebo co, ale nedělá mi to v zásadě žádný problém.
Taktéž žádný problém B.
ach jo
No tak to je v háji... O to, že jsem přihlášen, není pochyb - jinak bych sem nemohl psát..
Píše mi:
[align=center]Pokusil(a) jste se vstoupit do chráněné oblasti serveru.
Omlouváme se, prohlížení této sekce je povoleno pouze Registrovaným uživatelům.
Zaregistrovat se můžete kliknutím zde, potom můžete do této sekce
vstoupit bez omezení. Děkujeme.
[ Zpět ][/align]
Píše mi:
[ Zpět ][/align]
- Fulda
- pravidelný návštěvník
- Reputace: 0
- Kontaktovat uživatele:
Re: ach jo
Renda píše:No tak to je v háji... O to, že jsem přihlášen, není pochyb - jinak bych sem nemohl psát..
Píše mi:
[ Zpět ][/align]
Zdravím, mě se to stává taky, třeba u odkazů na články, ale když ty články spustím z plochy DOMů tak se mi otevřou.
Fulda
FF a MSIE
Tak to je super. Na základě Tvé poznámky jsem nerad pustil MSIE 7 a v něm se galerie otevře. V oblíbeném Firefox 3.0.7 však ne.Baharis píše:Mě to dost často dělávalo dříve. Tak cca rok a půl nazpět. Ani ne tak ve foto, ale při přechodu z hlavní stránky do fóra.
Ale dá se říct, že od loňských prázdnin ani jednou. Dříve jsem používal hlavně MS, teď jedu výhradně na FF.
Bude to možná záviset na nějakém nastavení prohlížeče, ale na jakém???
- Wlady
- aktívní jachtař
- Reputace: 4
Baharis píše:Mám pocit že Jerryx kdysi psal, že stránky jsou standardizované pro IE. (minule jsem omylem napsal MS)
Teď už dlouho používám FF, několikrát jsem za poslední dobu instaloval, a nic spešl jsem nenastavoval.
Je to něco mezi nebem a zemí...
S tou "vis maior" máš asi pravdu Já pravidelně aktualizovaný a nijak speciálně nenastavovaný FF používám prakticky výhradně a blbne mi to už dlouho. Nicméně je pravda, že nikoli každý den. OS mám XP Profi.
Wlady