Je něco nefunkční?!
Moderátoři: MARIS, Pepa, david, smike, windward, vilma
- samoliter
- účet uživatele zrušen
- Reputace: 0
Velikost písmen.
Teď když otevřu hl.stránku fóra, tak je tam tabulka Poslední příspěvky ve fóru. V názvech témat jsou velmi malá písmena. Když otevřu téma, tak v příspěvcích už jsou písmena dostatečně velká. Ta malá písmena jsou od dob, jak se fórum před časem zadrhlo a obnovilo. Když si to zvětším v pravém rohu monitoru, tak po otevření témata se tabulka roztáhne do šíře. Pak dál ve fóru už jsou dobrá písmena, i v názvech témat. Bylo by možné zvětšit ty písmena v názvu témat, jak jsem napsal na začátku? Snad Libor, nebo někdo povolaný z moderátorů. Díky. samoliter.
kde je jerryx?
Víte někdo, co je s jerryxem? Psal naposled, že má nějaké problémy, ale Orloj by potřeboval "šáhnout do stroje" - ty Galerie, malá písmenka a tak...
Jenom jaká je naděje, protože kromě něj nevím, kdo by to udělal.
Jenom jaká je naděje, protože kromě něj nevím, kdo by to udělal.
FF + Jyrx
Mám to samé a přesto problémy jsou.Baharis píše:... Používám FF a vzhled "Jyrx". Podívejte se ve svém účtu, jaký máte nastavený vzhled, případně jej vyzkoušejte.
- alffa
- Site building team
- Reputace: 2
Re: FF + Jyrx
Renda píše:Mám to samé a přesto problémy jsou.Baharis píše:... Používám FF a vzhled "Jyrx". Podívejte se ve svém účtu, jaký máte nastavený vzhled, případně jej vyzkoušejte.
Používám vzhled test prohlížeč obyč IE.
Žádný problém.
alffa
- Strycek_Bidlo
- zkušený harcovník
- Reputace: 8
- Kontaktovat uživatele:
- lubo52
- návštěvník fóra
soukromé zprávy
Dělám něco blbě nebo mi nefungují SZ? SZ napíšu odešlu napíše mi to , že správa byla odelaná, když si dám odeslané zprávy tak se mi tam ni nového nezobrazí.
Díky
Díky
2 jenda: ono se to ma takto:
- kdyz mas zapnuto, ze chces dostavat info, tak ti to chodi normalni zpravodaj
- kdyz nemas, tak ti zpravodaj nechodi, ale libor cas od casu posila info vsem (i tem nezaskrtnutym) - to neni primo zpravodaj, ale info navic
maily se lisi od sebe patickou:
- zpravodaj ma v paticce 'Tento informační zpravodaj jste obdržel, protože jste zvolil(a) v uživatelské části webu zasílání informačního zpravodaje. ...'
- vseobecne infomaily maji v paticce 'Tento email jste obdržel(a), protože jste registrovaný uživatel webu ....'
tak bud to vydrzis, anebo se muzes obratit primo na nej
- kdyz nemas, tak ti zpravodaj nechodi, ale libor cas od casu posila info vsem (i tem nezaskrtnutym) - to neni primo zpravodaj, ale info navic
- zpravodaj ma v paticce 'Tento informační zpravodaj jste obdržel, protože jste zvolil(a) v uživatelské části webu zasílání informačního zpravodaje. ...'
- vseobecne infomaily maji v paticce 'Tento email jste obdržel(a), protože jste registrovaný uživatel webu ....'
jerryx píše:2 jenda: ono se to ma takto:
Diky moc za info.
Sice jsem lehce vysazeny na nevyzadane maily, ale asi to vydrzim. Samozrejme bych uvital, kdyby se to nedelo, nepovazuju to za stopro netiketni - a nemam dojem, ze by jachting.info melo zapotrebi se radit po bok Viagry a zvetsovani penisu...
- Libor
- bez hodnocení
- Reputace: 191
- Kontaktovat uživatele:
Já se ti Jendo omlouvám za nevyžádaný email.
Zakopaný pes je jinde a kdybych to uměl elegantně zařídit, nic by jsi nedostával.
Kdysi tatto funkce byla pro nově zaregistrované gefaultně vypnutá a někteří ani neví, že něco takového tu je. Teď je to defaultně zapnuté. A pokud by to tak bylo od začátku, nebylo by toho potřeba.
Proč občas všichni?
Určtě se nemusíme řadit k nabídce tebou zmiňované, ale někteří zapomínají.....
Poslední případ / příklad, průměrná denní návštěvnost poslední dobou 1 000 - 1100. Po emailu "všem" 1 500.......
Zakopaný pes je jinde a kdybych to uměl elegantně zařídit, nic by jsi nedostával.
Kdysi tatto funkce byla pro nově zaregistrované gefaultně vypnutá a někteří ani neví, že něco takového tu je. Teď je to defaultně zapnuté. A pokud by to tak bylo od začátku, nebylo by toho potřeba.
Proč občas všichni?
Určtě se nemusíme řadit k nabídce tebou zmiňované, ale někteří zapomínají.....
Poslední případ / příklad, průměrná denní návštěvnost poslední dobou 1 000 - 1100. Po emailu "všem" 1 500.......
- Libor
- bez hodnocení
- Reputace: 191
- Kontaktovat uživatele:
Hezky jsi to Marisi pojmenoval, asi tomu tak budu říkat...., ale se psem plujeme v pěti
Jinak je to moje volačka na radioamatérském pásmu....
Prefix OK4.....jsou námořníci (až to někde uvidíš), dříve to tak bylo, dnes je to vcelku volné od OK1 do OK7
a AMI je libovolný 2-3 místný sufix, v mém případě jméno lodě....
Jinak je to moje volačka na radioamatérském pásmu....
Prefix OK4.....jsou námořníci (až to někde uvidíš), dříve to tak bylo, dnes je to vcelku volné od OK1 do OK7
a AMI je libovolný 2-3 místný sufix, v mém případě jméno lodě....
- Strycek_Bidlo
- zkušený harcovník
- Reputace: 8
- Kontaktovat uživatele:
Ráno jsem se divil jak se stalo, že se Halladinův ranní příspěvek stejného obsahu, objevil asi 7x. Jedná se o vlákno Vstupenky zdarma. Teď už vím, stalo se mě to samé. Po odeslání příspěvku ve stejném vlákně se mě objevilo toto hlášení a klikáním na něj se zprávy odesílaly znovu a znovu.
OS: Windows Vista Home Premium, Prohlížeč: Firefox 3.5.4
OS: Windows Vista Home Premium, Prohlížeč: Firefox 3.5.4
- alffa
- Site building team
- Reputace: 2
Libor píše:Dělá to IE a je to asi od úterý.
Jerryx už byl informován. Na problému se pracuje. Prosíme o schovívavost.
Každý příspěvek se odešle po prvním kliknutí, prosím všechny, neopakujte odeslání!
Můžete si to ověřit novým otevřením vlákna, třeba v novém okně.
Je to jak říkáš (píšeš) Libore.
Až na to IE.
Pokud Baharis jasně píše, že používá FF, tak je v tom tentokráte IE nevině.
alffa
No, nechtěl jsem to dál rozebírat. Spíš to byla informace pro uživatele. B.
- samoliter
- účet uživatele zrušen
Modrá barva, tabulky.
Odeslal jsem SZ s nějakým info pro mikivese a a chci číst další příspěvky, najednou koukám, vše při starém. Jasné tabulky, modrá barva, parádně čitelné. Heuréka! A dík. samoliter.