ad problem sdileni - odpovedel jsem ti tam
ad tento problem - on to neni ani problem, jde o to (zjednodussene), ze kdyz linkujes statickou page, tak v ni mas urcite info k jejimu obsahu,
bohuzel delat toto info ke kazdemu clanku neni v mych ani ve spravcovych silach (jde o vlozeni metatagu) ... a po uzivatelich to chtit nemuzeme.
do nahledu umim vytahnout info - jenomze do naseho, tam si muzu delat co chci, ale do tohoto ne (jde o to vytahnout
rozumne a kratke info)
a nemam vubec tuseni, jak by se to melo resit (nejde o programovani, ale o algoritmus) ...
takze pak je druha moznost, nasdilet tam ten odkaz bez nahledu a to info tam dat rucne, to lze. a to jsem proste odflaknul, hodil jsem jen odkaz
a hotovo - uprimne se musim priznat, ze me to totiz moc nezajima, netvrdim, ze je to spatna vec, naopak, ale proste mam aktivit az nad hlavu,
tudiz se proste neangazuju.
nicmene stezovat si tady je od tebe taky pekny alibismus

, pac kazdy kdo ma na FB stranku JI v oblibenych tak toto muze udelat stejne jako
ja - a to jsi i ty
takze nelibi-li se ti to, tak to tam klidne hod znova, s vlastnim textem, v tom ti vubec nikdo nebrani. stranku na FB jsem pro JI pouze zalozil, ale
budu velice rad, kdyz tam budou prispivat lidicky, kterym se to libi. ja sam nejsem pisalek, takze tam vzdycky pisnu jen kdyz me osobne neco
zaujme nebo se mi neco libi atd. ... nebo kdyz mi libor naserviruje obsah