Je něco nefunkční?!
Moderátoři: MARIS, Pepa, david, smike, windward, vilma
- fishmaster
- aktívní jachtař
- Reputace: 0
Mám otázku pro site admina tedy Jerryxe.Už dvakrát se mi stalo a to pouze na JI,že se mi prohlížeč podivně zbláznil.Jakoby se zacykluje a stále otevírá nová okna(panely).Po vypnutí a zapnutí prohlížeče problém přetrvá.Po restartu compu je vše OK.Jedná se o mozillu firefox.Kde je chyba?U mě v compu nebo na fóru.Stane se to po kliknutí na jakýkoliv aktivní odkaz.
- Felix
- zkušený harcovník
- Reputace: 152
- Kontaktovat uživatele:
Půl pravdy máš - nezmizelo, je ale tak hluboko, jak nikdy nebylo, takže jsem ho tam opravdu nehledal
Fotosoutěž tu ale není, odshora dolů vidím nalevo tato okna: Hledání zde na portálu - Návštěvy - Partner portálu - Marine počasí - Reklama - Navigace (to je to, které jsem postrádal) - Content - YachtNet charter.
Btw, pokud "navigace" není nahoře, tak link "návrat nahoru", opakovaný mezi příspěvky fóra, ztrácí smysl.

Fotosoutěž tu ale není, odshora dolů vidím nalevo tato okna: Hledání zde na portálu - Návštěvy - Partner portálu - Marine počasí - Reklama - Navigace (to je to, které jsem postrádal) - Content - YachtNet charter.
Btw, pokud "navigace" není nahoře, tak link "návrat nahoru", opakovaný mezi příspěvky fóra, ztrácí smysl.
- Libor
- bez hodnocení
- Reputace: 177
- Kontaktovat uživatele:
Přesně na tuto otázku čekám
Do fóra trefíš a viděl jsi vpravo nad ním tyto tři linky:
Zobrazit nové příspěvky od poslední návštěvy
Zobrazit vaše příspěvky
Zobrazit příspěvky bez odpovědí
???
A ten první ti to ukáže a dokonce ještě více než 15
Všechny. Zkus to.
Toto je přípravná fáze na přechod do nového, tam to pole pro zobrazení není tak velké a v rámci sjednocení vzhledu modulů by se ani nemělo příliš natahovat...

Do fóra trefíš a viděl jsi vpravo nad ním tyto tři linky:
Zobrazit nové příspěvky od poslední návštěvy
Zobrazit vaše příspěvky
Zobrazit příspěvky bez odpovědí
???
A ten první ti to ukáže a dokonce ještě více než 15

Toto je přípravná fáze na přechod do nového, tam to pole pro zobrazení není tak velké a v rámci sjednocení vzhledu modulů by se ani nemělo příliš natahovat...
- Libor
- bez hodnocení
- Reputace: 177
- Kontaktovat uživatele:
A to ještě ani netušíš, že tady jsou funkce o kterých ani nevíš
Nicméně asi nejsi sám a proto jsem začal kdysi psát Víte, že modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=66276
Kdyby jsi zase něco našel, nebo i někdo jiný, byl bych rád za výpomoc, stačí napsat stručně jaká funkce a jaký link tam vede.
"S heslem jachtaři mapu sobě" jdu příkladem

Nicméně asi nejsi sám a proto jsem začal kdysi psát Víte, že modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=66276
Kdyby jsi zase něco našel, nebo i někdo jiný, byl bych rád za výpomoc, stačí napsat stručně jaká funkce a jaký link tam vede.
"S heslem jachtaři mapu sobě" jdu příkladem

- fishmaster
- aktívní jachtař
- Reputace: 0