Je něco nefunkční?!
Moderátoři: MARIS, Pepa, david, smike, windward, vilma
- fishmaster
- aktívní jachtař
- Reputace: 0
- fishmaster
- aktívní jachtař
- panak-ml
- pravidelný návštěvník
- Reputace: 8
- Kontaktovat uživatele:
Zadal jsem vyhledávání s tímto výsledkem:
Přestože mám otevřená dvě témata s tímto obsahem:
modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=3300 a modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=82642&highlight=#82642
proč mi vyhledávač nic nenajde?
Dělám něco špatně nebo zlobí vyhledávač?

Přestože mám otevřená dvě témata s tímto obsahem:
modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=3300 a modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=82642&highlight=#82642
proč mi vyhledávač nic nenajde?

Dělám něco špatně nebo zlobí vyhledávač?
- fishmaster
- aktívní jachtař
Zlobí vyhledávač.Hledej přes google.Prostě tam napiš I550 sportboat jachting a první odkaz je toto modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=3300
- TashonkaWitko
- aktívní jachtař
Nerikam, ze je to chyba .. jen by me zajimalo, proc a jak se deje nasledujici :
- do portalu JI prakticky pristupuji pouze pres HLAVNI STRANKU (dostupne pred odkaz vlevo v okenu Navigace). Protoze jsem zde temer porad, staci mi to na to, abych dokazal zjistit, zda se v nekterem z tech cca 20 poslednich temat objevil novy pripevek
- temata, ktera jsem precetl (ci do kterych jsem jako posledni prispel) jsou v mem prohlizeci oznacena cervene. Temata, ktera jsem necetl, nebo se v nich od me posledni navstevy objevil novy prispevek jsou oznacena modre ... viz obrazek http://img502.imageshack.us/img502/8109 ... nkopie.jpg
- pokud je to takhle, je vse OK
- nicmene, cas od casu se mi stane, ze , najednou, vsechna vlakna, jsou z nicehonic oznaceny modre (jakoby se v nich objevil novy pripevek, nebo snad jako bych je nikdy necetl) .. proste vsechna vlakna se pro me jevi jako neprectena ... coz je blbost .. vetsinou vsechna ta vlakna jeste pred minutkou "svitila" cervene
- je to jak kdyby se z myho pocitace ztratily cookies, nebo pres co se to precteno/nove dela ...
muze mi nekdo napovedet co je pricinou tohoto chovani. Zit se s tim da ... proste odklikam vsechna "zdanlive neprectena"temata, az jsou zase prectena a je zase na nejakou dobu vsechno OK, ale zas tak za tyden je to znova ..
- do portalu JI prakticky pristupuji pouze pres HLAVNI STRANKU (dostupne pred odkaz vlevo v okenu Navigace). Protoze jsem zde temer porad, staci mi to na to, abych dokazal zjistit, zda se v nekterem z tech cca 20 poslednich temat objevil novy pripevek
- temata, ktera jsem precetl (ci do kterych jsem jako posledni prispel) jsou v mem prohlizeci oznacena cervene. Temata, ktera jsem necetl, nebo se v nich od me posledni navstevy objevil novy prispevek jsou oznacena modre ... viz obrazek http://img502.imageshack.us/img502/8109 ... nkopie.jpg
- pokud je to takhle, je vse OK
- nicmene, cas od casu se mi stane, ze , najednou, vsechna vlakna, jsou z nicehonic oznaceny modre (jakoby se v nich objevil novy pripevek, nebo snad jako bych je nikdy necetl) .. proste vsechna vlakna se pro me jevi jako neprectena ... coz je blbost .. vetsinou vsechna ta vlakna jeste pred minutkou "svitila" cervene
- je to jak kdyby se z myho pocitace ztratily cookies, nebo pres co se to precteno/nove dela ...
muze mi nekdo napovedet co je pricinou tohoto chovani. Zit se s tim da ... proste odklikam vsechna "zdanlive neprectena"temata, az jsou zase prectena a je zase na nejakou dobu vsechno OK, ale zas tak za tyden je to znova ..
- TashonkaWitko
- aktívní jachtař
- TashonkaWitko
- aktívní jachtař
- TashonkaWitko
- aktívní jachtař
jsem prihlasenej trvale. Navic, i kdyz se manualne odhlasim a zase prihlasim, prohlizec si pamatuje co je stare a co nove - "barvy" jsou jak maji byt
Prijde mi to, ze bud
1) mi neco smaze cookies - mozna system sam v ramci nejake udrzby, ale to se mi nezda. Myslim ze mi tohle delavalo i nastarim notebooku coz byl PC s WIN XP
2) nebo na strane serveru dojde k nejake zmene, ktera stavaji cookies zneplatni
nevim, nejsem odbornik, mozna melu blbosti. A rozhodne se mi nechce smejdit po pocitaci a badat kde ma OSX ulozeny cookies atd .. zas tak moc mi to nevadi
Prijde mi to, ze bud
1) mi neco smaze cookies - mozna system sam v ramci nejake udrzby, ale to se mi nezda. Myslim ze mi tohle delavalo i nastarim notebooku coz byl PC s WIN XP
2) nebo na strane serveru dojde k nejake zmene, ktera stavaji cookies zneplatni
nevim, nejsem odbornik, mozna melu blbosti. A rozhodne se mi nechce smejdit po pocitaci a badat kde ma OSX ulozeny cookies atd .. zas tak moc mi to nevadi
- TashonkaWitko
- aktívní jachtař
- DonTragedy
- návštěvník fóra
- Reputace: 6
- TashonkaWitko
- aktívní jachtař
no tak problem, zda se, je vyresen : Vtip, aspon to tak vypada, je v tom, ze normalne pristupuji k portalu jako k adrese "www.jachting.info" Nicmene se obcas stane, ze se do adresy zada pouze "jachting.info" (bez toho www). Obsah portalu se samozrejme zobrazi spravne v obou pripadech, ale pro historii jsou to pravdepodobne dve odlisne veci a proto historie chybi a proto se mi nespravne zobrazi oznaceni vlaken prectena/neprectena. Ted jsem si s tim chvili hral a vypada to, ze by to mohlo byt ono
Nepomuze ani kliknout na polozku HLAVNI STRANKA v levem panelu (Navigace), protoze zda se, ze ta "dodrzuje" adresu jaka byla zadana .... kdyz jsem prisel na www,jachting.info odkazuje se www.jachting.info/index.php, ale kdyz jsem prisel na jachting.info odkazuje se na jachting.info/index.php

Nepomuze ani kliknout na polozku HLAVNI STRANKA v levem panelu (Navigace), protoze zda se, ze ta "dodrzuje" adresu jaka byla zadana .... kdyz jsem prisel na www,jachting.info odkazuje se www.jachting.info/index.php, ale kdyz jsem prisel na jachting.info odkazuje se na jachting.info/index.php