Je něco nefunkční?!
Moderátoři: MARIS, Pepa, david, smike, windward, vilma
- horal51
- návštěvník fóra
- Reputace: 0
Omlouvám se, že zasahuji do debaty....jsem taky nový nick a protože jsem nezkušený tak těch příspěvků ode mne moc není... hlavně je JI pro mne neocenitelný zdroj informací všeho jachtařského druhu.... jsem tu i několikrát denně pokud připojení dovolí... takže nemyslím že je to dobrý nápad vyřadit nicky bez příspěvků... oni stejně jako já se jednou na něco zeptáme nebo přijdeme se svou troškou do mlýna .... Jirka
Z titulní strany mi to také nejde. Pokud vlezete do fóra ....plavební oblasti.....Řecko.....zkušenosti z Řecka, tam ale nekliknout na 6 stránku nebo nadpis jinak se to kousne. Kliknout je potřeba na poslední křížek za 6 stránkou nebo číslo stránky 1-5. Takto jsem to nyní otevřel 2x za sebou.
Toliko pro první chvíli - první pomoc.
PS děkji horalovi51, že se mne zastal před rozlobeným lynxem. Zdá se, že by byl schopen mi i ublížit, při představě že přišel o vlákno.
Toliko pro první chvíli - první pomoc.
PS děkji horalovi51, že se mne zastal před rozlobeným lynxem. Zdá se, že by byl schopen mi i ublížit, při představě že přišel o vlákno.
- Zdenda12345
- zkušený harcovník
- Reputace: 73
Já se vždycky svýho automechanika ptam co tomu chybí. On mi vždycky říká máš to rozbitý vole a kdybys mě furt nezdržoval svýma blbýma otázkama, tak už je to dávno hotový.
Kdo se někdy pohyboval v IT, tak ví, že nemá význam ptát se adminů co s tim je (stejně to 99% uživatelů nepochopí), nebo kdy to bude fungovat (většinou dělaji i nemožný, aby to fungovalo co nejdřív).
Kdo se někdy pohyboval v IT, tak ví, že nemá význam ptát se adminů co s tim je (stejně to 99% uživatelů nepochopí), nebo kdy to bude fungovat (většinou dělaji i nemožný, aby to fungovalo co nejdřív).
- Zdenda12345
- zkušený harcovník
debata je to sice zábavná, ale já se bohužel do toho řecka nemůžu dostat ani z fora, zkoušel jsem i přes příspěvky posledního přispěvatele a taky mi to nenajde žádné příspěvky pro dané téma. Platí to i pro tenhle počítač kde jsem přihlášen i pro druhý kde jsem to zatím neřešil. hlásím to jen jako možnou chybu i pro někoho dalšího, což je asi poslání tohohle topicu, život mi to neničín .
- Zdenda12345
- zkušený harcovník
Tyto problémy jsou dlouhodobého rázu a vypadá to že to nikoho nebolí. Otevření fóra, přihlášení a najetí do tohoto vlákna mě teď trvalo 3 minuty!!! (1+1+1)
Kdybych pravidelně nechodil na jiná velká celorepubliková fóra (odlišného zaměření), možná bych se asi nedivil. Ale chodím.
Jsem rád že vedení portálu má vše pod kontrolou. Že se třeba nedalo rozhodit různými radílky co varovali před nevídaným nárůstem uživatelů. Vždyť už nás bude 100K, to je dobré, ne? Tisíce přihlášených měsíčně, stovky denně, on-line několik set členů v reálném čase. Ať to frčí!!!
Už mě to jaksi nebaví. Nebaví mě problémový přístup na fórum, nebaví mě že více jak pět let se bavíme o novém vzhledu, že více jak pět let se bavíme o virtuální mapě kotvišť, více jak pět let se bavíme o datové náročnosti přístupu na stránky (vadí v zahraničí), před nějakými třemi léty jsem požadoval přístup na fórum přes Tapatalk. Nebaví mě že moderátoři vymřeli. Nebaví mě číst ftipná zdůvodnění proč a jak byla řízena/neřízena Regatka. Myslím si že vím i když jsem tam nebyl.
Já vím. Je to můj problém a nikdo mě nepomůže. případně to nikoho ani nemusí zajímat. Ale prostě mám nepříjemný pocit, že nám byl hozen obstarožní i když hezký balón (fórum) a kluci hrajte si a moc nezlobte.
Neříkám a nechci tvrdit, že to co píši, musí být nutně pravda. Možná se mýlím a v zákulisí kam nemáme přístup to vře a bouří klokotnou činností. Jenom ji jaksi nevidíme. Jen sděluji své pocity, a to pocity dlouhodobě gradující. Bez toho abych to nějak někam tlačil, jenom pocitově, chodím sem stále méně a méně a méně, až to bude nejméně. Nikomu to zajisté neuškodí, někdy právě naopak.
Jenom mě to je trochu líto a jednou to už muselo všechno ven.
Kdybych pravidelně nechodil na jiná velká celorepubliková fóra (odlišného zaměření), možná bych se asi nedivil. Ale chodím.
Jsem rád že vedení portálu má vše pod kontrolou. Že se třeba nedalo rozhodit různými radílky co varovali před nevídaným nárůstem uživatelů. Vždyť už nás bude 100K, to je dobré, ne? Tisíce přihlášených měsíčně, stovky denně, on-line několik set členů v reálném čase. Ať to frčí!!!
Už mě to jaksi nebaví. Nebaví mě problémový přístup na fórum, nebaví mě že více jak pět let se bavíme o novém vzhledu, že více jak pět let se bavíme o virtuální mapě kotvišť, více jak pět let se bavíme o datové náročnosti přístupu na stránky (vadí v zahraničí), před nějakými třemi léty jsem požadoval přístup na fórum přes Tapatalk. Nebaví mě že moderátoři vymřeli. Nebaví mě číst ftipná zdůvodnění proč a jak byla řízena/neřízena Regatka. Myslím si že vím i když jsem tam nebyl.
Já vím. Je to můj problém a nikdo mě nepomůže. případně to nikoho ani nemusí zajímat. Ale prostě mám nepříjemný pocit, že nám byl hozen obstarožní i když hezký balón (fórum) a kluci hrajte si a moc nezlobte.
Neříkám a nechci tvrdit, že to co píši, musí být nutně pravda. Možná se mýlím a v zákulisí kam nemáme přístup to vře a bouří klokotnou činností. Jenom ji jaksi nevidíme. Jen sděluji své pocity, a to pocity dlouhodobě gradující. Bez toho abych to nějak někam tlačil, jenom pocitově, chodím sem stále méně a méně a méně, až to bude nejméně. Nikomu to zajisté neuškodí, někdy právě naopak.
Jenom mě to je trochu líto a jednou to už muselo všechno ven.
....návětrná past.... dost dobrý
-že to nějak nechodí jsem sem chtěl napsat už dříve, ale
nějak jsem neměl trpělivost čekat, už jsem svou míru
trpělivosti vyčerpal při čtení toho, co mě zajímá, pokoušet se
poslední dobou něco napsat je utrpení na třetí.....
- jinak, já sem chodím rád, jen to teď opravdu někdy bolí,
chci jen tak mrknout na nový příspěvek, co mi přijde
sledovací upozornění a teď už si to např. v práci nemůžu dovolit..
můžu na net libovolně, ale nemám tolik času..deset minut u kompu
na přečtení jedné reakce je moc......
- ale v souvislosti s tím mě napadlo, že takhle sem chodí jen ti, kteří
DOOPRAVDY chtějí a ne jen čumilové, taková drsná selekce,
třeba je to záměr..........
P.S:ta poslední odrážka je nadsázka, kdyby to někdo nepochopil, tak
raději upřesňuji
sek
-že to nějak nechodí jsem sem chtěl napsat už dříve, ale
nějak jsem neměl trpělivost čekat, už jsem svou míru
trpělivosti vyčerpal při čtení toho, co mě zajímá, pokoušet se
poslední dobou něco napsat je utrpení na třetí.....
- jinak, já sem chodím rád, jen to teď opravdu někdy bolí,
chci jen tak mrknout na nový příspěvek, co mi přijde
sledovací upozornění a teď už si to např. v práci nemůžu dovolit..
můžu na net libovolně, ale nemám tolik času..deset minut u kompu
na přečtení jedné reakce je moc......
- ale v souvislosti s tím mě napadlo, že takhle sem chodí jen ti, kteří
DOOPRAVDY chtějí a ne jen čumilové, taková drsná selekce,
třeba je to záměr..........
P.S:ta poslední odrážka je nadsázka, kdyby to někdo nepochopil, tak
raději upřesňuji
sek
- Bilardos
- aktívní jachtař
- Reputace: 4
bozakafka píše:osobne mne nejde do hlavy jedna vec. jak je mozne za se rozrostla komunita na bezmala 100000 registrovanych ucastniku zajezdu. vzdyt pred rokem a pul to bylo 7000 a rocne drive pribyvalo zhruba sto lidi
Na toto téma jsme tady už mnozí odpovídali dříve (hledat se mi to nechce cca půl roku z5).
Té registraci lze snadno dle toho návodu zabránit, chce to ale chuť a asi 5 minut času, aby se změnil v administraci způsob zabezpečení ze zastaralého kodu na otázku. To zvládne i laik bez znalostí programování.
Výhodou asi není ani fórum, běžící na zastaralé phpBB 2.
Nevím jak to vnímáte ostatní, ale pro mne je tady důležité pouze fórum. Vše ostatní je jen zbytečná zátěž.
btw včera večer byl chvílemi web zcela nedostupný.
- ferdas
- aktívní jachtař
- Reputace: 36
řešení:
1. - nechat to tak a Ji pomalu umře
2. - dát se do toho zgruntu. Řeknu možná blbou myšlenku: Všichni přeregistrovat, za jednorázový poplatek třeba 30 Kč. Jako u doktora. Budou peníze na adminy a provoz vůbec, na modernější platformu webu (či co to je) a pokud bude někomu z daleka stát zato, aby registroval tisíce nových uživatelů, alespoň to něco přinese.
Za sebe můžu říct, že jsem tady našel tolik užitečných informací, že těch 30 Korun je úplný prd.
2. - dát se do toho zgruntu. Řeknu možná blbou myšlenku: Všichni přeregistrovat, za jednorázový poplatek třeba 30 Kč. Jako u doktora. Budou peníze na adminy a provoz vůbec, na modernější platformu webu (či co to je) a pokud bude někomu z daleka stát zato, aby registroval tisíce nových uživatelů, alespoň to něco přinese.
Za sebe můžu říct, že jsem tady našel tolik užitečných informací, že těch 30 Korun je úplný prd.
- Bilardos
- aktívní jachtař
ferdas píše:řešení:
Na poplatky jsem asi alergický. Ale Ty si vážně myslíš, že je to o penězích, že je JI v takovémto stavu?
Vážně si myslíte, že ty reklamy jsou zde zadarmo, když se na webu neroleruje ani náznak komerce?
V první řadě je to o lidech (včetne regatky) Chtít se tomu věnovat, udělat něco proto aby to fungovalo. A ne jen kasírovat za reklamu a neinvestovat do zlepšení.
Je mě celkem jasné, že Libor sám není programátor, aby si s tím poradil. (tu registraci by zvládl, jenom chtít) Nejspíše spoléhá na Jerryxe.
Ano, to je super profík a o jeho schopnostech snad nikdo nepochybuje, ale přiznejme se, kolik znás by se tomu bez větší motivace věnovalo?
- ferdas
- aktívní jachtař
- Reputace: 36
Ano, myslím si, že je to o penězích. Tady to jede díky nadšencům, pro které jsou lodičky vším. Reklamy dokážou udržet web nad vodou. Ale na nějaký pořádný nadechnutí to nebude. Natož na řádnou motivaci. Ale to určitě ví přesně majitelé (třeba mě vyvedou z omylu..)
Řekl jsem jen svůj názor. Mě by to nevadilo. Opakuji - jednorázově.
- Bilardos
- aktívní jachtař
ferdas píše:Ano, myslím si, že je to o penězích. Tady to jede díky nadšencům, pro které jsou lodičky vším. Reklamy dokážou udržet web nad vodou. Ale na nějaký pořádný nadechnutí to nebude. Natož na řádnou motivaci. Ale to určitě ví přesně majitelé (třeba mě vyvedou z omylu..)
Sry, ale jsi mimo mísu.
Podívej se sem: modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=10
a pak začni počítat bannery na JI.
Mě se počítat nechce, ale vím, kolik dokáže generovat muj web, kde je reklamní místo levnější.
Budu se opakovat. Není to o penezích, je to o lidech a jejich přístupu.
EDIT 14:05
btw o přístupu svědčí i Windwardův banner, na již dáno proběhlou akci Plavba "Do pekla zimního Mediteranu" 15. 3. 2014 – 29. 3. 2014
Alespoň tedy nepředpokládám, že by si Windward platil banner i po akci.
Naposledy upravil(a) Bilardos dne pon kvě 26, 2014 2:08 pm, celkem upraveno 2 x.