Omen píše:No ale toto už snad neééééé !!!!!! To už je hnus velebnosti
Konec JI se nejspíše urychluje, navzdory dřívějším varováním
caca123
Když se neřeší problém s registrací, můžeme být jen rádi, že je toho zatím tak málo
Moderátoři: MARIS, Pepa, david, smike, windward, vilma
ferdas píše:- kliknu na domů > jakékoliv vlákno > poslední příspěvek (chci se dostat na konec vlákna). Ona 3mm šipka, do které se mám myší trefit na více než půlmetrovém monitoru mě přivádí k zoufalství.
Netuším jaká šipka. Chci se dostat na poslední příspěvek, kliknu na "Poslední příspěvek".ferdas píše:- kliknu na domů > jakékoliv vlákno > poslední příspěvek (chci se dostat na konec vlákna). Ona 3mm šipka, do které se mám myší trefit ...
Baharis píše:Nebylo by marné, napsat sem "Provozní dobu portálu". Jako že od kdy do kdy a které dny bude funkční.
To je už třetí den, co skoro celé dopoledne funkční nebyl. Nebylo by slušné, alespoň kváknout co se děje????
jerryx píše:4) pricinu opravdu neznam, takze vlastne ani nevim, co bych vysvetloval - bohuzel me stare zadosti o pomoc nebyly vyslyseny z duvodu, ze tomu nikdo nerozumi (mam nabidky pomoci, ale spise s udrzbou obsahu) - systemaci nejsou a programatori si hrabou na vlastnim pisecku
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů