Omen píše:No ale toto už snad neééééé !!!!!! To už je hnus velebnosti![]()
Konec JI se nejspíše urychluje, navzdory dřívějším varováním![]()
caca123![]()
![]()
Když se neřeší problém s registrací, můžeme být jen rádi, že je toho zatím tak málo

Moderátoři: MARIS, vilma, windward, Pepa, david, smike

ferdas píše:- kliknu na domů > jakékoliv vlákno > poslední příspěvek (chci se dostat na konec vlákna). Ona 3mm šipka, do které se mám myší trefit na více než půlmetrovém monitoru mě přivádí k zoufalství.

Netuším jaká šipka. Chci se dostat na poslední příspěvek, kliknu na "Poslední příspěvek".ferdas píše:- kliknu na domů > jakékoliv vlákno > poslední příspěvek (chci se dostat na konec vlákna). Ona 3mm šipka, do které se mám myší trefit ...

Nemyslím to ve zlém, ani ironicky. Hezký den všem.

Baharis píše:Nebylo by marné, napsat sem "Provozní dobu portálu". Jako že od kdy do kdy a které dny bude funkční.
To je už třetí den, co skoro celé dopoledne funkční nebyl. Nebylo by slušné, alespoň kváknout co se děje????
Věřím, že to někdo řeší, jak může....

jerryx píše:4) pricinu opravdu neznam, takze vlastne ani nevim, co bych vysvetloval - bohuzel me stare zadosti o pomoc nebyly vyslyseny z duvodu, ze tomu nikdo nerozumi (mam nabidky pomoci, ale spise s udrzbou obsahu) - systemaci nejsou a programatori si hrabou na vlastnim pisecku
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host