apartmán v Chorvatsku s přístavem pro člun
Moderátoři: vilma, Pepa, smike
apartmán v Chorvatsku s přístavem pro člun
Kolegové, poradíte nějaký kontakt na apartmán v oblasti Murteru (nebo jinde s mnoha ostůvky), aby byl hned u moře a přímo apartmán měl parkování pro motorový člun takové, aby se dalo do člunu nastoupit z přístaviště. Nejde mi o úvaz, aby se muselo ke člunu plavat. Jestli můžete dát přímo mail na majitele. Dík
- lodnikladka
- návštěvník fóra

- Reputace: 0
Dík za reakci. Mám na mysli vlastní člun, se kterým přijedu. Loni jsem byl v Drage a nechci stejné místo, prostě změnu. Ta Betina je fajn, byl jsem tam loni člunem na vyjížďce a právě hned na začátku zátoky jsou apartmány s místy pro člun. Dokonce jsem vystoupil a byl v jednom apartmánu, dostal navštívenku, tu jsem ale ztratil. Tak nemám kontakt. Prostě jde mi o to se s někým domluvit, abych měl jistotu, že bude parkování člunu zajištěno. V tom Drage jsem toho loni docílil, ale byly 1. den kolem toho problémy, i když to bylo slíbeno a předem zaplaceno.
Také mi ještě nikdo neporadil, snad dá někdo mail na majitele s přístavištěm.
V tom Drage, co jsem byl, to nebylo zajištěno, jen náhodou jsem se vázal ke člunu, který měl poškozený motor a majitel s ním nejezdil. Jinak tam byla místa jen na doplavání ke člunu a to nestojí za nic.
Tak kolegové, dejte kontakt. Dík
V tom Drage, co jsem byl, to nebylo zajištěno, jen náhodou jsem se vázal ke člunu, který měl poškozený motor a majitel s ním nejezdil. Jinak tam byla místa jen na doplavání ke člunu a to nestojí za nic.
Tak kolegové, dejte kontakt. Dík
- pavel99
- návštěvník fóra

Sice jsem nikdy úvaz pro loď nehledal, ale na http://www.chorvatsko24.cz/ který je napojen na databázi ubytování adriatica.net se dá zadat do podmínek hledání i úvaz pro loď. Pokud si něco vybereš, tak se dají e-mailem doptat další informace. Vloni jsme byli s dětma válet se u moře na Pagu ve Staré Novalji a co si pamatuju, téměř každá kuča která byla u vody, nějaký úvaz pro člun měla. Je fakt, že mnoho člunů bylo na bójkách dále od břehu ale i tak byla sposta, která byla na delších lanech na přitažení k molu.
kutil1 píše:Můžeš dát kontakt na Brelu? Jak to tam vypadá, nějaké foto? Jak vypadá ten úvaz - je to ze břehu, nebo musíš doplavat?
Je to až na konci-Put Luke směrem k zátoce Vrulja, já dal úvaz tak , abych si člun mohl přitáhnout, kontakt na majitele v případě zájmu SZ
Brela
Naposledy upravil(a) milan119 dne pon pro 03, 2012 7:18 pm, celkem upraveno 1 x.
- olaf
- návštěvník fóra

ahoj. zkuste pakoštane, je to nejlepší místo na výlety s lodí po ostrovech a i na kornati. mám loď na bojce asi 50m od břehu a kdž je odliv tak se dá dojít jinak doplout. kdž chceš apartmán u vody je to dost drahé. já bydlel hned u vody, přes silničku na písečnou pláž a voda, na loď jsem krásně viděl.
- dukina
- návštěvník fóra

Ja jezdim do pakostane je tam volne kotveni ja si tam hodim vlastni bojku tak 50 m od brehu na clun vydim z apartmanu takhle to delam 3 roky a zatim zadnej problem akorat vloni mi lezli do clunu dva panove tak jsem tam doplaval a na dotaz kam lezou mi rekli ze odpcivaji po plavani bylito cesi
jinak motor ma zamcenej a zabezbecenej abi nesel nastartovat.Jinak pohoda 
jinak motor ma zamcenej a zabezbecenej abi nesel nastartovat.Jinak pohoda 
- olaf
- návštěvník fóra

dukina ke komu jezdíš? ja přímo proti pískové pláži k marii a vinkovi, mají dům porostlý takovou fialovou pnoucí rostlinou.ty musíš být někde blízko. ja tam jezdím asi 5 let ale loni jsem nebyl. napiš kam jezdíš, a kdy? já jedu 3. týden v červenci ale ještě nic nemám zajištěno, pojede nás asi víc. zatím jsme jezdily ve dvou tak nevím kde seženu ubytování, ale snad se něco najde
- prikolica
- návštěvník fóra

- Reputace: -1
Mozem poradit rybarsku dedinku Žaborič časť Jasenovo je tam krasne vela ostrovov je kde sa plavit motorakom.Ja tam chdievam uz dlho a stale sa tam vraciam mam tam vela znamych chorvatov,mozem dat kontakty. Je to hned pod Šibenikom. Kotvenie je u mola vzdialenost od apartmanov do 50 m . Z kotvenie sa nic neplati. Domaci maju vlastne bojky a tie mozes pouzivat zdarma za to ze si tam ubytovani. Nikdy mi tam nic z clnu nezmizlo. Domorodci ti postrazia tvoj cln.Poslem aj foto ak by bol zaujem.
- sedivak
- pravidelný návštěvník

- Reputace: 6
Re: apartmán v Chorvatsku s přístavem pro člun
Ahoj všem,
protože si náš malej zlomil ošklivě nohu a se sádrou to nejde, tak bohužel rušíme naší dovolenou v HR. Termín 1. až 15. 7. 2021 tedy je volný a slíbil jsem naší domácí, že někoho za nás zkusím sehnat.
Ubytování je v malé klidné vesničce Zaboric u Šibeniku. Je to úplně ideální pro někoho z fóra s vlastní lodí na přívěsu...….Apartmán v 1 linii u moře skluz do vody hned v místě zdarma. Parkování vleku i auta hned vedle, vše i kotvení bojka - betonový břeh 20 m od apartmánu zdarma. Na vše je vidět hned od apartmánu. Klidná zátoka bez vln. Apartmán 4 až 6 osob v přízemí, klima, pračka, myčka a pohodová domácí. Jezdíme tam už 7 let V dosahu lodí Kornati, Murter, Zlarin, pevnost Sv. Nikola a Šibenik, Primošten, Rogoznica, Trogir a plno neobydlenych ostrůvků. Máme to zamluveno vždy už před vánoci, jinak mívá plno. Můžu poslat fotky.....
Pokud by někdo měl zájem, pište na mail: sedivydis@seznam.cz a dám kontakt na domácí.
protože si náš malej zlomil ošklivě nohu a se sádrou to nejde, tak bohužel rušíme naší dovolenou v HR. Termín 1. až 15. 7. 2021 tedy je volný a slíbil jsem naší domácí, že někoho za nás zkusím sehnat.
Ubytování je v malé klidné vesničce Zaboric u Šibeniku. Je to úplně ideální pro někoho z fóra s vlastní lodí na přívěsu...….Apartmán v 1 linii u moře skluz do vody hned v místě zdarma. Parkování vleku i auta hned vedle, vše i kotvení bojka - betonový břeh 20 m od apartmánu zdarma. Na vše je vidět hned od apartmánu. Klidná zátoka bez vln. Apartmán 4 až 6 osob v přízemí, klima, pračka, myčka a pohodová domácí. Jezdíme tam už 7 let V dosahu lodí Kornati, Murter, Zlarin, pevnost Sv. Nikola a Šibenik, Primošten, Rogoznica, Trogir a plno neobydlenych ostrůvků. Máme to zamluveno vždy už před vánoci, jinak mívá plno. Můžu poslat fotky.....
Pokud by někdo měl zájem, pište na mail: sedivydis@seznam.cz a dám kontakt na domácí.