Ahoj
První muj příspěvek, pokud se sluší někde představit, tak jsem to neudělal, nikoliv z arogance, leč z nevědomosti. Taky nevim, jak se tady koukáte na necroposting, no radši jsem to přidal na starý vlákno, než abych zakládal nový, to by asi někdo huboval. Čiliže, doufám, že timhle neporušim nějakou slušnost.
K dotazu. Řešim podobnou úlohu jako je v úvodnim postu. Jsem absolutně netknutej plachetnicema (umim uvázat lodní smyčku, jestli se to počítá a prohlídnul jsem si takovej ten obrázek, že plachta má bejt zhruba kolmá na osu úhlu mezi větrem a směrem lodi, domnívám se, že jsem ho rámcově pochopil). No rád bych si pučil něco malýho a vyzkoušel si to, abych, no řekněme, zjistil, jestli je to taková zábava, jako na obrázku. Všude pučujou akorát velký lodě a minimálně na den. Já bych si chtěl vyzkoušet něco malýho, ideálně blbuvzdornýho, nejlíp nerozbitnýho, co se dá půjčit na půl dne a nemusí se to objednávat tři měsíce dopředu, nepotřebuju průkazky a tak dál. Nepotřebuju, aby to jezdilo rychle, to bych si stejně netroufnul.
Našel jsem tohle
http://katamarany.visitlipno.cz/Je to relevantní směrem k zadání? Má někdo s touhle půjčovnou nějakou zkušenost? Ten web je poměrně skoupej na informace.